Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szeretnék egy viaszvirág...

Szeretnék egy viaszvirág hajtást. Postán küldene nekem valaki?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2011. jan. 17. 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy bölcs dolog ilyen hidegben hajtásokat küldözgetni...
2011. jan. 17. 00:27
 3/6 anonim ***** válasza:

A hajtást tekerd be több réteg újágpapirba (szárazon), és bélelt boritékba vagy kisebb dobozba csomagolva elküldhezed, nem lesz baja. Ha lehet, sürgösségivel add fel, akkor biztosabb, hogy nem túl sokáig lesz úton.

Akinek küldöd, annak irg meg, hogy ha megérkezett, akkor a dobozt/boritékot nyissan ki, de a papirrétegeket NE szedje le, hanem igy tegye a szobába legalább 3-4 órára. Igy csak lassan melegszik fel szobahömérsékletre, mert ha gyorsan kellene megmelegedni, az sokat árt a hajtásnak.

Rengeteg növényt küldözgetek rendszeresen postán és igy -10 fokig minden baj nélkül lehetséges.

2011. jan. 17. 08:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Sárváron lakok.Pontos címet csak privátba írok.Köszönöm előre is annak aki küld nekem:)
2011. jan. 17. 12:35
 5/6 anonim válasza:

ezt a kérdést én is szerettem volna feltenni!

én Pápán lakom!

2011. márc. 28. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Van cserére valamid?
2011. márc. 28. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!