Albérlet. Olyan nagyok az igényeim?
Kauciót szinte mindenhol kérnek. Budapesten meg 35 ezerért szoba rezsivel? Hát, jobb helyeken sokkal drágább, a biztonságos (nem putris) helyeknek ára van.
Esetleg úgy jöhetsz ki ennyiből, ha többen laktok egy szobában.
Először is kérdés, hogy mi számít neked putri környéknek?
Aztán meg nálunk az 59 nm-es panel rezsije 4 főre 60 körül szokott kijönni, az leosztva már 15, ergo 20 körüli alapdíj marad. Kauciónak meg általában 1-2 havi díjat kérnek el.
Én is ebben a dilemmában vagyok! Elegem van gyakran abból, hogy ebben a patkányfészek városban minden lakás olyan drága, és nem értem mire fel?! Oké, főváros, sok az egyetem, munkahely és szórakozóhely, de az ország legmocskosabb helye!
Vigyázni kell amúgy, mert én a múltkor rájöttem, hogy a pestieknek a biztonságos környék valami egészen mást jelent, mint nekem, gyulainak. Találtam egy kaució nélküli, olcsó rezsiköltségő, 20 ezres szobát, rákérdeztem telefonon, hogy milyen környék, mondta a főbérlő, hogy teljesen biztonságos, amikor kimentem megnézni akkor meg hemzsegtek a csövesek és a dzsipók, de szerinte biztonságos, mert (most figyelj!) nappal NEM OLYAN GYAKORIAK a lopások, és LEGFELJEBB CSAK BESZÓLOGATNAK! Megáll az eszem! Nekem az a biztonságos környék, ahol ha kedvem szottyan, hajnal kettőkör mehetek le fütyörészve sétálni, de ilyet meg 40 ezer alatt sehol nem találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!