Normális 18 évesen a költözésre gondolni?
teljesen normális, rengeteg fiatal érzi úgy, hogy szeretne elhúzni otthonról minél hamarabb. nem egy olyan ismerősöm van, aki érettségi után rögtön elköltözött otthonról. (köztük olyan is volt, akit nem vettek fel egyetemre, és meg sem állt egy másik országig)
koliban/albérletben lakva, küszködve a pénz-és időbeosztással, olyan egyszerű dolgokkal, mint kaja, tisztálkodás, házimunka, mosogatás - sokan megbánják, hogy annyira le akartak lépni... de egyébként ha tényleg rossz a viszonyotok, akkor a nehézségek ellenére jobb, ha elköltözöl
Az otthoni dolgokat kell rendbe tenni.Az otthoni sérelmeidet beszéld meg.Azt gondolom édesanyád is megérti,
18 vagy és már kezelhet felnőttként .Nem az elköltözés
ennek a dolognak a megoldása .Csak saját magad dolgát nehezitenéd meg.Tegyük fel megteszed.Pár hónap elteltével már látod rosszúl döntöttél.Akkor meg majd ott állsz az
ajtóban sírva,mégis visszajönnék .Az ilyen elköltözések nem valami vidáman szoktak lezajlani .Amit megtudok érteni
mert minden fiatalban benn van,a kor hozza magával ezekben
az években, a"lázadás" .Ez miatt egyesek még az itélő képességüket is elvesztik .
Az a baj, hogy rengetegszer beszéltem már vele, hogy nem tetszik, ahogyan kezel, de egyszerűen képtelen megérteni :(
Viszont nem hinném, hogy ez hirtelen fellángolás és lázadás lenne, gyakorlatilag már két éve szeretnék elköltözni, csak mivel tanulok még ezért nem tudnék saját erőmből.
Nagyon rosszul érzem magam itthon, nem tudok rendesen tanulni sem, és ez nem csak anyukám hibája, nem akarok mindent rákenni, egyszerűen úgy gondolom, hogy ha elköltöznék sok minden megoldódna.
Nagyon szeretem édesanyámat, és ő is engem, sokszor is mondjuk ezt egymásnak, de vannak olyan rossz szokásai, amiken nem képes változtatni és pedig képtelen vagyok elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!