Egy albérlőnek mi oka lehet az aránylag sűrű költözésre városon belül a nem fizetésen kívül?
Az is lehet, hogy koszos, nem tartja rendben a lakást, amiatt rúgják ki mindenhonnan...
Az is lehet, hogy botrányosan él (ittasan randalíroz, 100 embert visz a lakásba bulizni, hangosan hallgat zenét, stb.)...
Jó lenne megtudni, hol lakott eddig és kifaggatni a főbérlőit, mi a gond vele...
nem jön ki a lakótársakkal, összeköltözik a párjával, aztán szétmennek, más kerültben talál munkát, és szeretne minél közelebb lakni (és mivel könnyebben megteheti, ezért jobbnak látja a váltást)
persze, először én is rögtön negatívra gondolnék, de a saját barátaimból indulok ki.
Számos oka lehet:
- máshol olcsóbb az albérlet
- máshol olcsóbb a közös költség, nem távfűtés van, stb.
- közelebb van a munkahelyhez
- közelebb van a gyereknek az iskolához, óvodához, stb.
- zajonganak a szomszédok, nem jönnek ki velük,
- heti háromszor hajnali 5-kor csapkodva, zajongva húzzák ki a kukákat a "kukatologatók" és közben ordibálva káromkodnak és felverik az egész házat. (Nálunk ez gyakran előfordul. :()
- nem tetszik a környék
- stb.
Nekem most hirtelen ezek jutnak eszembe. Pedig nem laktam még soha albérletben.
Albérletből azért sokkal egyszerűbb elköltözni, mint saját lakást eladni, időben pont találni egy másikat és még minden bútort és egyéb dolgokat hurcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!