Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » "Megbuherált" gázóráért...

"Megbuherált" gázóráért milyen büntetés jár?

Figyelt kérdés

2 éve hogy kikapcsolták de visszakötöttük azota nem fizetünk számlát ,oké ezt be is vállalom de ma jöttek hoyg ellenőrizni jötteka gázórát mondtam hogy nem engedhetem be őket majd jövő héten visszajönnek most mi lesz?

Nem az én nevemen van a gáz hanem az előző lakóén és az Ő tartozása miatt lett kikapcsolva a gáz de elérhetetlen a köcs.g az átírást ez miatt nem tudtuk elintézni .

2013. febr. 22. 11:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem fizettétek a gázt , azaz loptátok .

Ti vagytok a felelősek , mert használtátok , amit csinálsz az csak mutogatás egy másik félre .

Szerintem a gáz szolgáltatót nem az fogja érdekelni , hogy ki kötötte vissza , hanem hogy ti elhasználtatok egy csomót , és nem fizettétek ki .

Két év használat után a legjobb esetben is ki küld egy jó vastag számlát ( valószínűleg 7 számjegyű lesz ) . Amit gondolom nem tudtok majd fizetni , és elviszik a házatokat . Ez a legjobb eset volt .

Rosszabb esetben feljelentenek , és elvesztitek a házatokat , és mellette le is sittelenek .

Ezt köszönhetitek magatoknak és nem a ház előző tulajának . Mivel mikor megvettétek be kellet volna menni , és ezt közölni velük . De 2 év alatt egyszer se gondoltatok rá , hogy mi lesz belőle ?

2013. febr. 22. 12:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Vigyázz! Egy~egy ilyen "nem-beengedéssel" plusz 30ezres pénzre számíthatsz,nem tudom pontosan,de valami akadályoztatás címén!

Az előző lakótól az adásvételi alapján átírathattad,rendezhetted volna!

2013. febr. 22. 12:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!! Majd azért írd le,hogy mi lett a vége a dolognak.
2013. febr. 22. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy letudja írni mi lett a dolog vége

Nem lesz honnan és min .

2013. febr. 22. 13:43
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Ha azóta ahogyan lekötötték,nem nézte senki ,akkor most miért nem kötitek ugyan úgy le. Bár én még nem láttam ilyent ,/hála magamnak /. Vagy kérik ,hogy mutasd be a levett órát? Elvitte az előző tulaj az adásvétel előtt.
2013. febr. 22. 15:02
 16/16 anonim válasza:
Nálunk egyszer kikapcsolták a gázt de visszakötöttük de a szomszéd valahonnan tudta és feljelentett amikor jöttek gyorsan leszereltük amíg kint vártakaztán engedtük be őket de akkor már a rendőrség is itt volt de mi az óra helyére amit elvittek csövet tettünk de persze biztonságosan lett megcsinálva de a nyomáscsökkentő fennmaradt ezért megbüntettek 200000 forintra de mivel nemtudták bizonyítani elengedték a háromnegyedét de azóta már visszakapcsoltattuk
2013. dec. 23. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!