"Megbuherált" gázóráért milyen büntetés jár?
Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 21:54
1/3 anonim válasza:
Legutóbb úgy hallottam, hogy a három évi átlagfogyasztást számlázzák ki egyben! Tehát megnézik milyen gázkészülékek vannak a háztartásban, és az alapján kiszámolják az átlagot.
2/3 anonim válasza:
húúú de nagy szivás. A nejem az eonnál van - tudom. Neked annyi. 2 év mire vége lesz, jönnek a levelek. bakkker
3/3 anonim válasza:
Sok dologtól függ a dolog, én tudok olyanról, aki megúszta, fél milliós kötbér azt is részleetekben fizetheti 10-20 ezresével a gázszámla felett és a gázt se kötötték ki. De lehet börtönt is kapni érte, a konkrét esettől függ. Mennyi készülék ment mikor elkaptak, sokat számít ment-e a kazán vagy a konvektor és mennyi, hány fok volt a lakásban, a kommandó hőkamerákkal is jár mikor protyáznak, ha valahol nagyon melegek a falak oda biztosan becsöngetnek, voltak olyan kapások, hogy 1000 éves papírvékony ablakok mellet is 30 fok volt a házban, lopott gázzal fűtve telhetetlenek voltak, naná, hogy lebuktak. Ha veszélyes módon volt lopva, akkor jön mellé a közveszél okozás is, locsolóslagon vezetett gáz ami szivárog is, megfúrt gázvezeték stb. De ha ilyen nincs csak a mérőóra lett buherálva ill. nem volt veszélyes és nem ipari mennyiségben használták, valószínűleg jön a kötbér fél millió ft körül jó esetben részletekben is lehet fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!