Albérletből ahol vagyunk, el akarunk jönni márciussal, mert viszi a bank a lakást, de rezsit nem akarunk fizetni (többi lent)?
Figyelt kérdés
Ugye most még kéne rezsit fizetnünk, de nem tudunk egyszerűen, tényleg semmi pénzünk nincs, megyünk vissza szülőkhöz. Hivatalos szerződésünk nincs, csak magunk által írt. Hogy mondjam meg a tulajnak? Amúgy is elviszi a bank a lakást, akkor tök mind1, h fizetve van-e a rezsi, nem?2013. febr. 21. 17:02
1/13 anonim válasza:
A magatok által írt szerződés teljesen hiteles, ha mindkét fél aláírta.
Ha fizettetek kauciót, akkor a tulaj vonja le abból.
"Amúgy is elviszi a bank a lakást, akkor tök mind1, h fizetve van-e a rezsi, nem?"
A rezsit nem a lakásnak fizeted, hanem a szolgáltatóknak, akik viszont a tulajon fogják leverni a tartozást. És nem fogja érdekelni őket, hogy van-e lakás, vagy nincs.
2/13 A kérdező kommentje:
nem kért kauciót. akkor tud bíróságra menni ezzel?
2013. febr. 21. 17:11
3/13 anonim válasza:
"Amúgy is elviszi a bank a lakást, akkor tök mind1, h fizetve van-e a rezsi, nem?" - ezt átgondoltad te? ... nincs elég baja a tulajnak, még a rezsidet is fizesse?
4/13 A kérdező kommentje:
nem akarom ezt én se, 2 éve lakunk itt, mindig mindent rendesen fizettünk, de januártól nem tudtunk rezsit fizetni. vagyis 2 közös költséggel, 2 fűtéssel, és egy villany elszámolással (40ezer ft) vagyunk elmaradva. albérleti díjat mindig fizettünk. de most nem tudtunk januártól ezeket fizetni. nem tudok mit tenni, én sem akarom ezt, szörnyen érzem magam. de mit tudok tenni, ha semmi pénzünk?
2013. febr. 21. 17:15
5/13 anonim válasza:
értem ... nem tudom milyen a viszonyotok a tulajjal, de vállalhatnátok írásban, hogy a tartozásotok eddig és eddig megfizetitek, mert most nincs miből
6/13 anonim válasza:
5-ös válaszadó: +1. Szerintem is lehet ez egy megoldás.
7/13 anonim válasza:
Kérjél kölcsön !!!!! Te mit lépnél ha veled csinálnák ezt. Hát nincs pénzem. Ha véletlen eltöri az orrod ezért, arra mit fogsz mondani. Hogy tök mindegy. Hab a tortára?
8/13 A kérdező kommentje:
eddig jó volt a viszonyunk, szóval akkor ezt megpróbálom, de nemtudom h belemegy-e... hát remélem. valamennyit tudnánk fizetni, de amivel tartozunk az kb 100ezer ft. mert januárban 25 volt a fűtés, februárban 40, és akkor ott van még az áram elszámolás is... kivagyok teljesen.
2013. febr. 21. 17:24
9/13 anonim válasza:
Amikor az első számlákat nem tudtátok fizetni akkor kellett volna eljönni és nem tovább halmozni a tartozást!!!
10/13 A kérdező kommentje:
nemtudok kölcsön kérni senkitől, mégis kitől kérjek? apámnak nincs munkája, páromnak nincsenek szülei, elvesztette a munkáját. én dolgozom csak. nincsen pénzés rokonom, se ismerősöm, és bar listán vagyok.
2013. febr. 21. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!