Hogy lehet túlélni, ha viszi a bank a házat?
el fogják árverezni a házunkat,költözünk a nagyszüleimhez.
megbuktunk,mint család,szüleim teljesen ki vannak,folyton csak a siránkozás van.
nem tudunk ellene mit tenni.fogalmam nincs hogy tudnék segíteni,
történt veletek ilyen?
L17
Nehéz dolgok ezek, de túl lehet élni és túl is fogjátok. Nagyon sok család van így, és olyanok is vannak akiknek pld. leég a házuk, és muszáj újra kezdeni, talpra állni.
Én mindig arra gondolok, mikor ilyen rossz dolog történik velünk, vagy a családban, hogy örülök, hogy a család még egyben van. Maga az otthon-család érzése nem feltétlenül egy házhoz vagy lakáshoz kötődik, hanem oda, ahol a szeretteid vannak.
Hálistennek nektek megvan a család.. és volt is hova menni. Próbáljatok meg most a nagyszülőknél otthont teremteni.. hangulattal, érzésekkel, apróságokkal (közös teázás, pogácsa sütés, beszélgetések, társasjáték, közös tv-zés, ilyesmi).
Én is azt hittem régen, hogy az otthon az egy házat jelent.. Szó szoros értelmében tényleg igy is van, de tágabb értelemben az otthon az, ahol a szeretetteidel vagy, ez most nektek a nagyiéknál.
Nagy veszteség, de olyan után nem sokáig érdemes siránkozni, ami ellen ugysem tud tenni az ember semmit. Most a kevésből kell újat és jót létrehoznotok. Sikerülni fog!!! (egyébként sajnálom ami történt. nagypapám durvábbakat mesélt a háború alatti borzalmakról, nekik akkor mindenük odalett, ami megmaradt, azt meg államosították... szóval az még rosszabb volt, és ők is túlélték, gondolj erre) :)
én tudom,hogy ez most nagyon nem vigasz,de :
a bank egyáltalán nem jószántából viszi a házatokat,
neki arra semmi szüksége,
amikor már kénytelenek elvenni a más házát,azt a bank is rühelli,és nagyon nem szívesen teszi,
de nem tud ő sem jobbat,kénytelen ezt lépni,mert a szüleid ezt az egyetlen lehetőséget hagyták meg neki,pedig a bank belement volna sok minden másba is ,csak végre pénzt lásson,
mert ők csakis a pénzel tudnak dolgozni,házra,lakásra,házimacskára semmi szükségük,
most majd valakinek bármi áron de eladják a ti házatokat,és így ugyan valamennyire, de a pénzükhöz jutnak megint,
Várjál Kislány!
Próbálok segíteni.
Elvileg benne maradhatnátok, mint bérlők!!
Az Állami Vagyonkezelőnek kell felajánlani a házat, egy kérvény megírásával
Azután később, ha rendeződik a helyzetetek, vissza lehet vásárolni.
De akkor ne tököljetek, hanem AZONNAL lépjetek!
2 ik!
a bank egyáltalán nem jószántából viszi a házatokat,
neki arra semmi szüksége,
amikor már kénytelenek elvenni a más házát,azt a bank is rühelli,és nagyon nem szívesen teszi,
de nem tud ő sem jobbat,kénytelen ezt lépni,mert a szüleid ezt az egyetlen lehetőséget hagyták meg neki,pedig a bank belement volna sok minden másba is ,csak végre pénzt lásson,
mert ők csakis a pénzel tudnak dolgozni,házra,lakásra,házimacskára semmi szükségük,
most majd valakinek bármi áron de eladják a ti házatokat,és így ugyan valamennyire, de a pénzükhöz jutnak megint.
Nos nem a lóf@szt...,a Bankok pont erre játszottak !
Ellehetetleníteni az adóst a megemelt kamatokkal(nem a deviza kockázat miatt ,hanem az egyoldalú szerződésmódosítások további +50% törlesztés!!!),és aztán eladni az ingót,és így hozzájutni a profithoz minél gyorsabban.
Erről szól a dolog !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!