Vissza tudom kapni a főbérlőtől a teljes lakbér és rezsi költséget visszamenőleg, miután kiköltöztem, ha nem volt szerződés?
Vissza tudom igényelni/perelni az összes pénzt, amit egy szoba bérlésért fizettem banki átutalással 8 hónapon keresztül, úgy, hogy nem volt szerződés sem a lakbér összegéről, sem a rezsiköltségről, sem arról, hogy kiadja a szobát?
A banki kimutatásommal tudom bizonyítani, hogy neki minden hónapban utaltam x összeget, ami után ő nem fizetett semmilyen adót. Van lehetőség valamilyen módon (megnevezni téves utalásnak, vagy egyéb) visszakérni ezt a pénzt, akár a bankon keresztül?
Ha nagyon bizonygatja, hogy de, ő bérbe adta nekem a szobát és tényleg ott laktam, és az a pénz jogosan landolt nála, akkor pedig a NAV fogja megbüntetni mivel nem jelentett be és nem fizetett adót az összeg után.
"Ha nagyon bizonygatja, hogy de, ő bérbe adta nekem a szobát és tényleg ott laktam, és az a pénz jogosan landolt nála, akkor pedig a NAV fogja megbüntetni mivel nem jelentett be és nem fizetett adót az összeg után."
Ez 25%... Szerintem inkább befizeti, mint a 100%-ot visszaadja neked.
Mellesleg 8 hónap alatt bőven akad tanu arra, hogy ott laktál, szóval a téves utalás dolog bukott, ha bepereled, még lazán te fogsz fizetni rágalmazás miatt.
"Bebizonyítja 2 tanúval", hogy tönkre tetted/lelaktad a lakását és még ő fog téged beperelni a különbözetért!!
Majd felszólít, hogy jó lenne, ha az elmaradt rezsit is kifizetnéd és a tv-jét is visszavinnéd!!
Amúgy azt hitted, hogy ingyen laktál ott 8 hónapig?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!