100% pamutból készült termékeket (pl. : takaró, ágynemű, alsó- felsőruházat) hol lehet kapni?
Bármilyen márkájú és márkátlan termék is érdekel, minden lelőhely és bármi, amit a témával kapcsolatban tudtok vagy szívesen elmondanátok nekem!
(Láttam már, hogy a 95% pamut, 5% egyébből készült terméket is hirdetik úgy, hogy 100% pamut, de engem tényleg a 100%-os pamut érdekel!)
Köszönöm!
Kedves 1. hozzászóló!
Időközben sikerült néhány 100% pamutból készült terméket vásárolnom.
Leírom neked, hogy hol szereztem be ezeket.
A Decathlonban sikerült venni 100% pamut pólókat, a páromnak, magamnak és a családból néhány gyerkőcnek is, utóbbiak részére biopamut felsőket vásároltam, szintén ott. Ezen a helyen sokféle fazonban és minőségben elérhető többféle 100% pamut póló. Magamnak 2 típusút vettem, a szabásukban különböznek, nőies formájúak, a párom pólóinak egyszerű T-shirt a fazonja.
A Tesco F&F márkájú pólói között is rábukkantam 100% pamutra, meg is vettem és egy ujjatlan felsőt ezen kívül, valamint egy hosszú ujjút is, annak kis vékonyka az anyaga, de szeretem.
Tegnap találtam szintén a Tescoban 100% pamutból készült bugyit. (A bugyigumi persze nincs pamutból. ;-))
Eléggé feltankoltam magamat pólókból és tegnap a bugyiból is vettem 4-et. Ez utóbbiról még nem tudom, hogy jó minőség lesz-e, vagy például azt, hogy hogyan bírja a mosást. Tesztelni fogom és ha megfelelőnek tartom, akkor legközelebb is fogok venni, gondolom.
A Dechatlonos felsőket merem ajánlani neked is, nekem legalábbis beváltak.
Egyelőre ennyit találtam, szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!