Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A cipzáros ágynemű takaró...

A cipzáros ágynemű takaró huzat néhány mosás után (60 fok) tényleg tönkremegy?

Figyelt kérdés
cipzáros ágynemű takaró huzatot szeretnék vásárolni,de vki azt mondta néhány mosás után tönkremegy a cipzár(azt nem mondta h hány fokon).persze 100 fokon gondolom igen,de 60 fokon mosom akkor is? (mert ált. 60 fokon mossák nemde)
2012. okt. 19. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem ment tönkre pedig már 2 éve megvan.
2012. okt. 19. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért mosnád 60 fokon? Fertőtlenítés miatt? Különben én 40 fokon mosom.

Valóban nem olyan tartósak a cipzárak rajta.

2012. okt. 19. 10:59
 3/7 anonim válasza:
Én 40 fokon mosom, és már elég régóta használok cipzáros huzatot is. Még nem volt vele gond..
2012. okt. 19. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyban függ a húzózár minőségétől, de sajnos egy multinál vagy a piacon kapható esetében ez szinte biztos, hogy a leg gagyibb.

Az még a gond, hogy ha elromlik a rejtett húzózár, azt nagyin időigényes és így drága is kicserélni és újat venni is művészet bele.

2012. okt. 19. 13:53
 5/7 A kérdező kommentje:

tehát elég 40 fokon is mosni? (cimkéjén 60 fok van,vagy ez csak a max. mosási hőfokot jelöli?)

Egyébként vettem 15.000Ft-ért cipzáros huzatot a Kikába(csak 1szer mostam!).Remélem sokáig bírja.mert elég jó minőségű,az ára is ezt sugalja.

De még egy huzatot kell vennem, és most agyalok h cipzáros v gombos legyen!cipzárost praktikusnak tartom,nem gombolódik ki,nem lóg ki a belseje

2012. okt. 20. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy kiváló minőségű gombos ágyneműhuzat garnitúra sem gombolódik ki sőt még a paplan csücske sem lóg ki belőle.

Ezek csak a multiknál kapható gagyikra igaz.

Ja én nem egy vagyon egy gomb pótlása!

Rejtett húzózár árak:

2012. okt. 21. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy db 80-100 cm-es rejtett húzózár ára 180 és 400 ft között van minőségtől függően.

Jellemzően kiskereskedelemben ettől hosszabb nem vásárolható.

2012. okt. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!