100% pamutból készült termékeket (pl. : takaró, ágynemű, alsó- felsőruházat) hol lehet kapni?
Bármilyen márkájú és márkátlan termék is érdekel, minden lelőhely és bármi, amit a témával kapcsolatban tudtok vagy szívesen elmondanátok nekem!
(Láttam már, hogy a 95% pamut, 5% egyébből készült terméket is hirdetik úgy, hogy 100% pamut, de engem tényleg a 100%-os pamut érdekel!)
Köszönöm!
Ha segít még az egyéb természetes összetevők. +++ aki természetes.
Anyagösszetételek betűjelei:
AF Más anyagok
PA Poliamid
RS Gyanta
CO Pamut +++
PC Acril
SE Selyem +++
EA Elastan
PL Poliészter
TA Triacetát
LA Lycra
PP Polipropilén
VI Viszkóz
LI Lenvászon +++
PU Poliuretán
WO Gyapjú +++
MD Modal
PV Polivinilclorid (PVC)
Ha egyebek is megfelelnek.
...magyar..........angol.........német
CO Pamut...........cotton........baumvolle
SE Selyem..........silk..........siede
LI Lenvászon.......linen.........leinen
Len................flax..........flachs
WO Gyapjú..........wool..........wolle
Kedves Hozzászóló! Nagyon aranyos vagy és köszönöm a sok-sok információt! Elsősorban a 100% pamut anyag érdekel, :-) de nem baj, hogy elküldted a többi gondolatodat is. Gyapjút és selymet nem szeretnék vásárolni, inkább pamutot esetleg lenvásznat.
Vadászni fogom a pamutot és ha találok egy jó lelőhelyet, akkor megírom, írj te is, ha rábukkansz valamire (bármire) a témával kapcsolatban! Köszönöm előre is és szép napot kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!