Nektek is sok problémátok van a szomszédokkal?
Osztom az egyik válaszoló véleményét. Aki nem tudja elviselni, hogy a panelban azt is halljuk, hogy tüsszent a szomszéd, akkor fogja magát és irány egy tanya. Persze este 9 után és reggel 8 előtt mi is próbálunk nem zajongani, de nem lehet az embert a saját otthonában ennyire korlátozni.
24N
nálunk lakott egy bolond néni, aki folyton kopogtatta a falat, mert valami paranoid elmezavara volt, szegényke nem olyan rég jobb létre szenderült. de sztem visszajár a szelleme, mert az utóbbi hetekben-napokban azt hallgatom, h kopogtatja valaki a falat, illetve ütemes dübörgés is hallható. bár lehet, h valaki vett valami szuper mosógépet, és az a ludas.
ez még csak a kezdet, el is viselem, mert amúgy jó alvó vagyok.
de hogy majdnem minden délután arra jövök haza, h a lépcsőházban fűszag terjeng, az már elég bosszantó. nem mondom, jobb mint egy üvöltöző alkesz, de a fax kivan, h nem bír elmenni máshova szívogatni azt a fost. komolyan nem fél, h valaki felnyomja?! ráadásul albérlő, tehát a lakhatásával játszik.
amúgy egy végletekig proli banda, és pont a mellettünk lévő lakásban. csak imádkozni tudok, h költözzenek már el végre.
a másik, ami aggaszt, h többnyire nyugger közösség van, de kezdenek kihalni. csak remélni tudom, h nem óbégató egyetemisták lesznek a következő szerencsés lakástulajok.
Na most a következő. A panel az rém! Ebben a kultur beton szövetkezetben élek én is. A baj, hogy az emberek elfajulnak(mi sem vagyunk kivételek).Az ember idegbajt kap a munkahelyén, attól hogy jön a számla, megbetegszik, hogy az utcán naponta 20x majdnem elütik stb stb.Lassan de biztossan megbolondulunk. A sok frusztráció ÉS a nagyképüség(én vagyok a cár, te meg a jobbágy) oda vezet , hogy NEM érdekli őket, hogy zavar másokat. "Te dögölj meg nem érdekel, sőt örülni fogok neki" mondják. Pénzük nincs kertes házba menni ,nehogymár kapálni keljen(bár megtehetném)és így a beton kockák között élik ki az állati hajlamaikat, szószerint állati. Kimenni hétvégéken sétálni a párjukkal vagy a gyerekkel minek, fölösleg, ott a televizió ordítatni kell, hogy tutira halja ha epp szarik a wc-n. A gyereknek OLVASNI, beteg vagy minek! Adunk neki müanyag biciklit a parkettára, vagy kosárlabdát palánkal, elvan vele. Ha nem hagyja abba este féltizenkettőkor ha rászolok döglenék jol megverem. Vagy minek mennék el dolgozni egy MUNKAHELYRE, ha a drága édes othonomban a 4. emeleten tudok bádog lemezeket kalapálni és csatornákat amiket aztán végighuzok a folyóson , hogy eljuttassam a megrendelőhöz. Az nem elég ,hogy állatokat az állatkertbe lehet látni(tul drága, és a gyerek is elveszik) venni kell egy kutyát a 11. emeletre, és minden 4.-ik nap mesétáltatni. Addig meg szarjon a traszra ugyis lelököm az allatam lévő 10 szomszéd ugyis levakarja a kimosott ruhájárol a fekáliát. Ha pedig eszembe jut levinni sajnos nem mindig jutunk el a kijáratig(liftbe , lépcsőre...aknázik a vakarék), aztán meg ha hazaér elkezd vonyitani mert megkönnyebült és éhes. A falak és a lift tulsgossan puritán(egyszerű) ezért előkap a bejárati kulcs összekaristolom a faajtót a liftben a falakat, ja és össze is kell firkálni, hogy önkifejezzem magam mert különben elszoritom magamban a dolgokat és szorongani fogok egész életemben. Azt is szeretném tudtani az alattam levővel, hogy milyen magassarkú cipőt vettem csak kár hogy szineket nem lehet átlátni a plafonon csak a kopogást, na sebaj majd felporszivozok ugy 4 orán át. Ugyis ha hazaér a férjem elkezd barkácsolni 11-ig, ja és hétvégén meg muszálj mert nem élhetünk ugy mint a cigányok.A te gyereked le van csokizva ha nem alszik de nem vagyunk cigányok.
Lehetne folytatni a sort, még a drogos androidoktól kezdve a 24orán át a mélynyomót nyomató nyomorékokon át egészen a fitt mindennap a futópadon futó hatodik emeleten lévő Sorbi Norbi-ig.
5, max 10 évet adok( kicsit sok) és a hiradó azzal lesz tele hogy a panelből kifolyik a paradicsomlé. Aki teheti meneküljön, lehet hogy drágább egy családi ház fentartása és kapálni is kell vagy füvet nyirni,de inkább érezd a frissen vágott fű illatát mint a szomszéd wc tömegtermékét, inkább halgasd a varjut az udvarodban mint a fent emlitett sok idegbajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!