Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nektek is sok problémátok van...

Nektek is sok problémátok van a szomszédokkal?

Figyelt kérdés
tudom, hogy nem család-kategória, de egyszerűen az agyamra megy, hogy vmelyik állandóan felújít, túl hangos zenét hallgat stb. nyilván nem költözhetek el állandóan és nem gondolom, hogy hisztis liba lennék, ha zavar a dübörgő zene vagy a folyamatos kopácsolás. másokat ez nem szokott idegesíteni vagy nem is értem, hogy miért nem szólnak a lakóközösségi gyűlésen...
2013. jan. 26. 21:20
1 2
 11/18 anonim válasza:
Igen tud ám idegesítő lenni, ha mi odafigyelünk a szomszéd meg nem. Én arra a következtetésre jutottam, főleg, hogy egyszer mondtam lakótársamnak, hogy én amikor ő alszik még a villanyt sem kapcsolom fel, mert azzal eggyütt bekapcsol a hangos elszívó is, és mondta, hogy őt a zaj nem zavarja. ERGO gondolom én, így ő is úgy gondolja, hogy akkor hangoskodhat, mert ha őt nem zavarná, nyugodtan csinálhatom, akkor ő is. De, hogy engem esetleg meg igen, az eszébe nem jut. Sok ember inkább kertesházba való, főleg, mint ő is, mert ezt szokta meg. este tízig melózik, utána ő még javába aktív, égeti a villanyt a közösben, ami bejön az ajtórés alatt, stb. Pár napig ha szólok minden ok, utána újra. Namost ezen hogy tudsz változtatni? Ha valaki hülye.... az voltam, akinek a lakótársa a lakásrész kulcsot is odaadta minap.
2013. jan. 27. 09:30
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

Osztom az egyik válaszoló véleményét. Aki nem tudja elviselni, hogy a panelban azt is halljuk, hogy tüsszent a szomszéd, akkor fogja magát és irány egy tanya. Persze este 9 után és reggel 8 előtt mi is próbálunk nem zajongani, de nem lehet az embert a saját otthonában ennyire korlátozni.

24N

2013. jan. 27. 10:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Na ezért nincs az a pénz hogy én panelba költözzek.Kertes háznál is előfordulhat gond a szomszéddal de ha becsukok ajtót ablakot akkor nem hallom.Ha meg zaj van hát istenem van favágás építkezés stb stb de hát ezeket meg kell csinálni és ezeket én is csinálom ez az élettel jár.Engem igazából csak az zavar ha veszekedés ordibálás van.
2013. jan. 27. 13:55
 14/18 Barbii1612 válasza:
10.en lakunk a 9.en lakó feljött, hogy ne bowlingozunk...ehhez nem tudtam mit hozzáfűzni :DD
2013. jan. 27. 19:11
 15/18 Jégtánc ***** válasza:
Na most volt a hírekben hogy a majd 1 éves kisfiút feljelentette az alsó szomszéd hogy hangos ha dobálja a játékait...... Gratula az ilyen emberhez....Beteges már
2013. jan. 27. 19:22
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

nálunk lakott egy bolond néni, aki folyton kopogtatta a falat, mert valami paranoid elmezavara volt, szegényke nem olyan rég jobb létre szenderült. de sztem visszajár a szelleme, mert az utóbbi hetekben-napokban azt hallgatom, h kopogtatja valaki a falat, illetve ütemes dübörgés is hallható. bár lehet, h valaki vett valami szuper mosógépet, és az a ludas.

ez még csak a kezdet, el is viselem, mert amúgy jó alvó vagyok.

de hogy majdnem minden délután arra jövök haza, h a lépcsőházban fűszag terjeng, az már elég bosszantó. nem mondom, jobb mint egy üvöltöző alkesz, de a fax kivan, h nem bír elmenni máshova szívogatni azt a fost. komolyan nem fél, h valaki felnyomja?! ráadásul albérlő, tehát a lakhatásával játszik.

amúgy egy végletekig proli banda, és pont a mellettünk lévő lakásban. csak imádkozni tudok, h költözzenek már el végre.

a másik, ami aggaszt, h többnyire nyugger közösség van, de kezdenek kihalni. csak remélni tudom, h nem óbégató egyetemisták lesznek a következő szerencsés lakástulajok.

2013. jan. 28. 00:09
 17/18 Virág Jenő válasza:
100%

Na most a következő. A panel az rém! Ebben a kultur beton szövetkezetben élek én is. A baj, hogy az emberek elfajulnak(mi sem vagyunk kivételek).Az ember idegbajt kap a munkahelyén, attól hogy jön a számla, megbetegszik, hogy az utcán naponta 20x majdnem elütik stb stb.Lassan de biztossan megbolondulunk. A sok frusztráció ÉS a nagyképüség(én vagyok a cár, te meg a jobbágy) oda vezet , hogy NEM érdekli őket, hogy zavar másokat. "Te dögölj meg nem érdekel, sőt örülni fogok neki" mondják. Pénzük nincs kertes házba menni ,nehogymár kapálni keljen(bár megtehetném)és így a beton kockák között élik ki az állati hajlamaikat, szószerint állati. Kimenni hétvégéken sétálni a párjukkal vagy a gyerekkel minek, fölösleg, ott a televizió ordítatni kell, hogy tutira halja ha epp szarik a wc-n. A gyereknek OLVASNI, beteg vagy minek! Adunk neki müanyag biciklit a parkettára, vagy kosárlabdát palánkal, elvan vele. Ha nem hagyja abba este féltizenkettőkor ha rászolok döglenék jol megverem. Vagy minek mennék el dolgozni egy MUNKAHELYRE, ha a drága édes othonomban a 4. emeleten tudok bádog lemezeket kalapálni és csatornákat amiket aztán végighuzok a folyóson , hogy eljuttassam a megrendelőhöz. Az nem elég ,hogy állatokat az állatkertbe lehet látni(tul drága, és a gyerek is elveszik) venni kell egy kutyát a 11. emeletre, és minden 4.-ik nap mesétáltatni. Addig meg szarjon a traszra ugyis lelököm az allatam lévő 10 szomszéd ugyis levakarja a kimosott ruhájárol a fekáliát. Ha pedig eszembe jut levinni sajnos nem mindig jutunk el a kijáratig(liftbe , lépcsőre...aknázik a vakarék), aztán meg ha hazaér elkezd vonyitani mert megkönnyebült és éhes. A falak és a lift tulsgossan puritán(egyszerű) ezért előkap a bejárati kulcs összekaristolom a faajtót a liftben a falakat, ja és össze is kell firkálni, hogy önkifejezzem magam mert különben elszoritom magamban a dolgokat és szorongani fogok egész életemben. Azt is szeretném tudtani az alattam levővel, hogy milyen magassarkú cipőt vettem csak kár hogy szineket nem lehet átlátni a plafonon csak a kopogást, na sebaj majd felporszivozok ugy 4 orán át. Ugyis ha hazaér a férjem elkezd barkácsolni 11-ig, ja és hétvégén meg muszálj mert nem élhetünk ugy mint a cigányok.A te gyereked le van csokizva ha nem alszik de nem vagyunk cigányok.

Lehetne folytatni a sort, még a drogos androidoktól kezdve a 24orán át a mélynyomót nyomató nyomorékokon át egészen a fitt mindennap a futópadon futó hatodik emeleten lévő Sorbi Norbi-ig.

5, max 10 évet adok( kicsit sok) és a hiradó azzal lesz tele hogy a panelből kifolyik a paradicsomlé. Aki teheti meneküljön, lehet hogy drágább egy családi ház fentartása és kapálni is kell vagy füvet nyirni,de inkább érezd a frissen vágott fű illatát mint a szomszéd wc tömegtermékét, inkább halgasd a varjut az udvarodban mint a fent emlitett sok idegbajt

2013. febr. 3. 23:06
 18/18 anonim válasza:
Igen ettől mondom még az utólag átalakított házak, vagy eleve így épített házak rosszabbak, amik gipszkartonnal vannak elválasztva. Nah ott, a zajhatás akármekkora is, kikerülhetetlen.
2013. febr. 4. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!