Sofigergely kérdése:
Szerintetek mik a legjobb színpárosítások egy hálószobához?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 18:17
1/7 anonim válasza:
meleg, kicsit sötétebb színek: pasztellnarancssárga, barack
2/7 anonim válasza:
Szerintem a világos zöld-barna is jó párosítás. :)
4/7 anonim válasza:
A színek közül melyek a kedvenceid?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi ezek mind nagyon jó ötletek.A kedvenc színeim:
zöld,citromsárga,narancssárga,lila,barna
2013. febr. 4. 18:33
6/7 anonim válasza:
Láttam amint a citromsárgát a plafonra és a két oldalfalra festették a másik kettő oldalfalat narancsszínűre.Vigyázni kell nem mindegy hova esik a színpárosítás mivel a nap járása és az ablakok elhelyezkedése nagyon befolyásolja. Ha nincs teljesen bekenve a teljes falfelület, hanem (akár háromszög vagy inkább lágyabb minta (ami fehéren marad) pazar hatást gyakorol a szobában pihenőre.Lehet a drappot kombinálni a világosabb barna színnel,de ezt a megoldást olyan helyen szokták alkalmazni ahol a falhoz sokszor odaér a gyerekkéz . Szerintem nem lehet csúnya a lila sem ha pasztell árnyalatú,kiegészítőkkel biztosan nagyon hangulatos.Remélem azóta sikerült eldöntened mit szeretnél? Én a citrom és a narancs színt javasolnám,ha olvastál a színek hatásairól akkor valószínű még jobban fog tetszeni neked. Talán annyit megér,hogy egy papírlapon elkészítsd az ötletet és olyanra hajtogatva v összetűzve a lapokat szoba méretűvé alakítva,ablakok helyét kivágni, megtekinthesd.
7/7 anonim válasza:
6-os vagyok:helyesbítés,a szoba méretű helyett a szoba alakú akart lenni! Bocsi a hibáért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!