Egerek vannak a lakásban. Mi a legjobb megoldás az eltávolításukra? Sajnos az egérragacsból kimásztak eddig.
Nekem a macskám nem fogott egeret, de az első egeret amit megfogtam, neki adtam. Szabályosan játszott vele majd megette s később kiváló egerész macska lett.
Amúgy ha nem akarsz vegyszerrel foglalkozni ajánlom a domború lábostetőt egy kenyérdarabba szúrt fogpiszkálóval megemelni. Ha el akar csúszni két ponton kiékelhető valamivel, az egér ha nem rántja le addig rágja míg elfogy s fogpiszkálóval már nagyon instabil szinte biztos hogy lesz benne egér. Ha üvegből van az a legjobb mert könnyebb úgy kiszedni belőle az egeret s velem volt hogy két egér is volt alatta s frászt kaptam, de üveg fedőnél ez látszik.
Ajánlok még liszt, gipsz s ánizs aroma keveréket mellé egy tál víz. Durva de hatásos...
egértanya?
Macska, vagy egyszerű egérfogó bár az már kínzásnak számít..
EU szabvány egerek :)
Mi egerfogoval irtottuk ki oket, az egyikben 3-at is talaltunk egyszerre.
Ha kisgyereked van, vagy mas haziallatod, akkor eleg kockazatos merget (ragacsot) hasznalni. Amugy szerintem - ha mar allatkinzasrol van szo - a ragacs durvabb. Orakig kinlodik benne az eger, mire mergezesben meghal... az egerfogo egy pillanat alatt lefejezi es nem szenved.
Macskat is hoztunk amugy, de egy szobacicat fogtunk ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!