Mi lehetne erre a legjobb megoldás? Már nagyon rossz!
5 hónapja költöztünk össze a párommal pontosabban én költöztem hozzá a fiaimmal együtt.én eddig a bátyámékkal laktam együtt.
most egy teljesen másik megyében lakom,az előző lakhelyemhez képest az ország másik felén.
senkit és szinte semmit nem ismerek itt és olyan egyedül érzem magam.ha valakivel beszélni szeretnék azt is csak interneten keresztül tudom megtenni.
eddig beszéltünk róla,hogy oda költözhetnénk ahol eddig én laktam,hogy én se legyek folyton "bezárva" a fiaimmal és majd a közös babánkkal aki jövőre fog megszületni,de meg gondolta magát arra hivatkozik,hogy nem adja fel a biztosat a bizonytalanért és hogy ő nem tudna mit kezdeni ott ahol én laktam.
azt mondja,amikor lemondott a földjeiről akkor lemondott a házról vagyis arról a részéről amit ő örökölt és ha valami.pl munka nem jönne össze neki,akkor nincs hová vissza költöznie és ezért ő nem költözik el innen.én viszont megőrülök lassan itt bezárva a lakásba,nincs itt semmi ahová mehetnék,nincs akivel beszélgethetnék,csak itt neten keresztül néha azok az ismerősök akikkel egy faluban laktam mielött idejöttem.
mit lehetne csinálni?Megértem,hogy nem akar elköltözni,itt hagyni nem akarom,csak megoldást szeretnék találni,hogy ne legyen ilyen rossz nekem.
miket lehetne csinálni amihez nem kell különösebben vagy egyáltalán pénz(lassan 3 gyereket nevelünk/3,5 éves és 2 éves a pici meg még a pocakban/ nem akarunk olyan sokat költeni,azt inkább rájuk ),de jól érezzük magunkat és én se legyek folyton bent?egész nap nem látok senkit.... :(
olyan rossz,hogy nincs kihez szólni.
szeretnék ott lakni vele ahol eddig laktam,de ha nem hát akkor nem! :(( menni olyan sűrűn nem tudunk,mert nagyon drága lenne havonta haza utazgatni! :(
mi lehetne a legjobb megoldás erre?
köszi,hogy elolvastátok és köszi a válaszokat!
már akkor is elég bunkón néztek rám mikor először jöttem,nem hogy most.....
ahol én laktam az falu.ez meg város....
én is megértem hogy nem akar elmenni innen,nem is erőltetem,eszemben sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!