Mi lenne a legjobb megoldás a sáros kocsibejáróra?
A kavicsot is egy ideig sárba fogják döngölni az autók és mindig újre kell szórni, amíg egy bizonyos rétegvastagságot és tömörséget el nem ér.
Érdemesebb lenne azonnal betonozni, még nincsenek fagyok - legalábbis nem komolyak, a biztonság kedvéért tehettek bele fagyásgátló adalékot -, szépen megszilárdul és véglegesen le van tudva a probléma.
Nincs olyan nagy baj a kaviccsal,olyat kell venni ami nem tömörödik, pl. folyami kavics.
Ez a dolog nem olyan amit félmegoldással el lehetne intézni, érdemes vagy készre csinálni, vagy ha arra nincs mód akkor legalább úgy csinálni, hogy a végleges megoldást előkészítsd.
Ahhoz, hogy bármit csinálj ki kellene ásni a tervezett kapubejáród minimum 20cm mélységben. Ez mindenképpen kellene ahhoz, hogy megfelelő alapja legyen egy későbbi térkőnek, vagy akár a betonnak vagy csak a kavicsnak.
Én olyat amúgy még sosem hallottam, hogy a kocsibejárót tilos lett volna leburkolni, ezt érdemes lenne megkérdezned a helyi építési irodában.
Ha most odaborítasz 1m3 mészkövet az télre megoldás lenne, de gyakorlatilag azt éred el, hogy ha majd a végleges megoldást készíted csákányozhatod fel ami elég kegyetlen munka lesz... Én nem csinálnám...
Ideiglenesen kirakhatod a két keréknyomot maradék téglából azt legalább fel lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!