Rendszeres tisztaság hogy érhetö el?
Nekem is két gyermekem van, és szerintem túl sok időt töltesz takarítással. Miért kell naponta wc-t, fürdőt sikálni? Én általában heti 2xszer végzem el ezeket, hétfő és csütörtök(ha dolgozni fogok, akkor csak 1x fogom megcsinálni). Reggel össze szedem az esti szétszórt dolgokat, mosogatok, söprök és mire reggeliznénk már rend van, akárki jöhetne. Mondjuk lakás nagyságtól is függ nekünk 60nm.
Nem tudom mekkorák a gyerekeid, de ha nagyobbak nyugodtan vond be őket is. Nálunk a nagyobb 3,5 a por törlés az Ő dolga :-)
Felesleges naponta porszívózni, vagy hetente ágyneműt mosni. A WC-t, fürdőszobát sem kell naponta sikálni.
Inkább rendet kell tartani. Ha nem kell valami, amit előveszel,azonnal visszatenni a helyére. A játékokat minden evés előtt a gyerekekkel együtt összepakolni. Már az egy éves baba is tudja adogatni a játékait.
Közben nem baj, ha a játékok szanaszét vannak.
Egy lakásban élni kell, nem állandó rendet tartani. Nem kaszárnyában vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!