Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Rendszeres tisztaság hogy...

Rendszeres tisztaság hogy érhetö el?

Figyelt kérdés
Ketgyermekes anyuka vagyok es naponta porszivozok,wc,furdo naponta kisurolva.Gaztuzhely szinten naponta.Agynemü hetente.Mégis a rend csak fel oraig tart..Masoknal.bemegyek ahol szinten.gyerekek vannak és irigyen nézem milyen patyolat tisztaság van.Mellette gyerekekkel is foglalkoznak.Hogy oldjak meg vajon?
2013. jan. 25. 20:42
 1/7 Joshy Ca$h ***** válasza:
100%
Lehet közvetlen takarítás után mentél:) Szerintem ne takaríts annyit, ha úgy is csak fél óráig tart. Anyám is pont ilyen:)
2013. jan. 25. 21:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem takaritanék belebetegednék.Főleg engem akkor kapnak.el.a nemvart vendegek mikor a legnagyobb rumli van.
2013. jan. 25. 21:04
 3/7 anonim válasza:
100%

Nekem is két gyermekem van, és szerintem túl sok időt töltesz takarítással. Miért kell naponta wc-t, fürdőt sikálni? Én általában heti 2xszer végzem el ezeket, hétfő és csütörtök(ha dolgozni fogok, akkor csak 1x fogom megcsinálni). Reggel össze szedem az esti szétszórt dolgokat, mosogatok, söprök és mire reggeliznénk már rend van, akárki jöhetne. Mondjuk lakás nagyságtól is függ nekünk 60nm.

Nem tudom mekkorák a gyerekeid, de ha nagyobbak nyugodtan vond be őket is. Nálunk a nagyobb 3,5 a por törlés az Ő dolga :-)

2013. jan. 25. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Felesleges naponta porszívózni, vagy hetente ágyneműt mosni. A WC-t, fürdőszobát sem kell naponta sikálni.

Inkább rendet kell tartani. Ha nem kell valami, amit előveszel,azonnal visszatenni a helyére. A játékokat minden evés előtt a gyerekekkel együtt összepakolni. Már az egy éves baba is tudja adogatni a játékait.

Közben nem baj, ha a játékok szanaszét vannak.

Egy lakásban élni kell, nem állandó rendet tartani. Nem kaszárnyában vagytok.

2013. jan. 25. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen értelmetlen minden nap, porszívózni, kisúrolni mindent mert felesleges, a tisztaság eltart napokig is akár, ha valamennyire vigyáznak is rá. Szerintem teljesen értelmetlen naponta kisúrolni mindent, mert úgy is koszos lesz és egy nap alatt nem lesz olyan dzsuvás hogy öblítéssel ne lehessen eltüntetni.
2013. jan. 25. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
a rend és a tisztaság nem ugyanaz :)
2013. jan. 26. 00:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Nem is gondoltam volna hogy tulzasba viszem a.napi porszivozassal.stb.Probalok akkor a rendre koncentralni:)köszönöm.
2013. jan. 26. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!