Milyen acél biztonsági ajtót ajánlanátok?
Olyat szeretnék,amin nem jönnek be 5 perc alatt,tehát a minőség a fontos.Persze valami emberi árba értem...(ne 70e,de ne is 500e legyen)
A magyar ajtók milyen minőségűek?
Örülnék neki,ha főleg olyanok írnának,aki ilyen szakmában dolgozik,vagy akinek van hasonló ajtója.
Köszönöm!
Én azt javaslom hogy erről a honlapról nézegess: [link]
Vannak olcsóbb biztonsági ajtók is, sokan veszik, mert "olcsó" de sajnos nem megbízhatóak.
Védelme sem olyan megbízható, de a másodlagos amiért nem javasolnám ezeket a fajtákat. Elsősorban a zár minősége miatt nem ajánlanám. Sokat hallottam, hogy szétesik a zárszerkezet, és ezen már csak az ajtó csere segít!
Gondolom ha kiadsz közel 100E Ft-ot akkor már nem szeretnéd kibontani az ajtót a helyéről.
Az általam javasolt ajtókról még annyit, hogy nem tudom milyen zárbetétek vannak bennük, de én biztosan a legalsót kicserélném egy minőségi zárra ami azt jelenti hogy nem 2000-3000 Ft-os!
Azért a legalsót mert ahhoz a legkényelmetlenebb hozzáférni így a betörő nehezebben fér hozzá!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!