Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen acél biztonsági ajtót...

Milyen acél biztonsági ajtót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék,amin nem jönnek be 5 perc alatt,tehát a minőség a fontos.Persze valami emberi árba értem...(ne 70e,de ne is 500e legyen)

A magyar ajtók milyen minőségűek?

Örülnék neki,ha főleg olyanok írnának,aki ilyen szakmában dolgozik,vagy akinek van hasonló ajtója.

Köszönöm!

2013. jan. 19. 09:26
 1/2 unimax válasza:

Én azt javaslom hogy erről a honlapról nézegess: [link]

Vannak olcsóbb biztonsági ajtók is, sokan veszik, mert "olcsó" de sajnos nem megbízhatóak.

Védelme sem olyan megbízható, de a másodlagos amiért nem javasolnám ezeket a fajtákat. Elsősorban a zár minősége miatt nem ajánlanám. Sokat hallottam, hogy szétesik a zárszerkezet, és ezen már csak az ajtó csere segít!

Gondolom ha kiadsz közel 100E Ft-ot akkor már nem szeretnéd kibontani az ajtót a helyéről.

Az általam javasolt ajtókról még annyit, hogy nem tudom milyen zárbetétek vannak bennük, de én biztosan a legalsót kicserélném egy minőségi zárra ami azt jelenti hogy nem 2000-3000 Ft-os!

Azért a legalsót mert ahhoz a legkényelmetlenebb hozzáférni így a betörő nehezebben fér hozzá!

Remélem segítettem!

2013. jan. 20. 10:07
 2/2 Molly89 válasza:
2013. jan. 28. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!