Egy szobafestő (1 fő) munkadíja általában mennyi egy napra?
Mégis melyik válaszra gondolsz? Az első hozzászóló válasza nem egyértelmű, lásd a 2. hozzászólásban a kérdésemet.
Ha meg szerinted te megfelelő választ adtál, akkor oldd meg a következő matekpéldát:
Ha egy festő 800-1300Ft-ot kap óránként, akkor:
a. hány napig tart kifesteni 100nm-t?
b. mennyit keres ezzel a munkával?
Na csá.
"Igazából azért kérdezem, mert ha többet kér, mint amennyit én keresek ugyanannyi idő alatt, akkor nincs értelme, hogy megbízzak valakit, mert összességében olcsóbban jövök ki, ha én festek."
Alkalmazott vagy vagy vállalkozó? vezető vagy beosztott?
Ha beosztott vagy akkor valószínűleg a festő vállalkozó többet fog keresni 1 nap alatt mint te. Az alkalmazott, mint én, napi 4-5 ezret.
Én amikor maszek munkát vállaltam akkor 250ft/m2 áron festettem. Ha 100m2-t kell lefesteni akkor az 25.000ft.
2 nap alatt kész van ha nincs sok javítani való a falon, nincs tele csövekkel,ablakokkal, ajtókkal. Ha komolyabb repedés van akkor a javítással is megy az idő.
Budapesten szerintem 300ft/m2 áron se mennek el festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!