Penészesedés ellen mit lehet tenni?
Kedves Mealafternight!
Köszönöm válaszod! Igen én is próbáltam a Szavót, de mivel elég kemény a szaga szellőztetés után is még órákkal lehet érezni, kicsi baba mellett nem nagyon szerettem volna használni. Mivel egy szoba van és a hidegben órákig nem sétálgathatok azért vele, ezért kerestem valami olyaféle megoldást, ami olcsó és végérvényesen megszabadít tőle. Sajnos a szavó csak ideig óráig jó nálunk.:((( Visszajön a kis dög:( Azt elfelejtettem beleírni, hogy próbálkoztam már a ceresit stop páramentesítővel is, de csak a pénzt vitte a vizesedést nem:((
És ami bosszantó, hogy a szobafestőtől aki elég sok pénzzel lenyúlt, azt kértem, hogy úgy és olyan anyaggal fesse ki a szobát, hogy ne vizesedjen a fal. Azóta a telefont nem veszi fel.
Na mindegy megpróbálom a szavót egy naposabb időben, bár a kék falon nem tudom mennyire fog látszani majd a fehérítés:))
Köszi mégegyszer a tanácsot.
Orsi
látom mindent kipróbáltál ami nem jó semmire. van penész ölő festék adalék, de az is csak addig jó, amíg le nem bomlik az anyag, utána jön a penész.a szavó is ugyan ez.
a hideg rész miatt van kicsapódás, azt pedig csak szigeteléssel lehet megoldani.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Tegnap nem bírtam tovább és végigfújtam a szavóval. Elmentem sétálni babucimmal és addig nyitva hagyta az ablakot. Eltűnt a penész , a nyoma sajna megmaradt a kék festésen. De legalább penész nincs, csak igénytelen fal:)
kalmj! Köszönöm a linket tegnap azt is végigolvasgattam, találtam is egy pvc csöves dolgot, asszem arra fogok gyűjteni.
A szigetelés jó dolog volna, csak sjna egy elég igénytelen lakókkal teli társasházban élünk és nem igazán akarnak a másiknak jót. Márpedig egy külső szigetelés, az jó dolog lenne. A közös képviselővel csak annyit értem el, hogy leverte kívülről a falat és újra vakolta. Nála ez a szigetelés. MEg állítólag van valami víznemtudom () mi a falba, amitől lecsurog a víz, és nálam állapodik meg a sarokban. Hát nem tudom mi lesz, mert a szakember csak odáig jut el miután az ember kéri tőle, hogy jó minőségű anyaggal dolgozzon, és oldja meg a problémát, hogy lekeni egy tescos beltéri falfestékkel. Utána meg nem veszi fel a telefont.
Mindenesetre köszönöm, hogy ti ilyen segítőkészek vagytok.
Remélem sikerül a leírtak alapján valamit összehozni.
Szép napot nektek!
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!