Zajongó szomszéd ellen kinél lehet elősorban panaszt tenni?
Éjjel-nappa zenét, nem lehet tőle aludni, mert reggel 7-kor már nyomatja max hangerőn. Panelről van szó amgy. Szóltunk neki, de egy idióta.
Ilyenkor lehet vkinek a házban szólni, aki foglalkozik ilyesmivel? Mert gondolom a rendőrség nem foglalkozik ilyen piti ügyekkel
"Mert gondolom a rendőrség nem foglalkozik ilyen piti ügyekkel"
Kötelességük...
Az ilyenekben nem alakult ki közösségi szellem, és tolerancia felesleges velük meddő vitába bonyolódni.
Én nem sz**roztam. Minden egyes alkalommal lazán tárcsáztam a rendőrséget. Az egyik már az első kiszállás után kussba maradt egy életre a másik megvárta a második kiszállást. Azóta ő is csendben van. Én már nem idegesítem magam vele ha ő így akkor én is! Az embernek általában azért van lakása, hogy legalább ott nyugta legyen.
Egyébként ez azért érdekes, hogy az ilyesmire mindig kijöttek de ha apuka egy trancsírozó bárddal kergette volna anyukát az asztal körül szóra se méltattak volna.
Vannak fura emberek, biztos nem az lenne az első eset:P
De nem nevetséges ilyen ügy miatt hívni őket? nem bírom elképzelni, hogy hívom őket, arra számítanak, hogy vmi bűntényt akarok bejelentei, erre egy h.lye kiscsak (csak túlzok:P) nem bír aludni az idióta szomszédjától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!