Pls help, hogy osszam be a pénzt? Változás történt.
szóval eddig java részint rendeltem kaját ,ez rengetg pénz hacsak az ételt beszorzom napi 3000fttal akkor ez 1 hónapra 90e. Hogy oldjátok meg h változatosan egyetek oyat ami jólesik? (annyi hozzátartozik h én régebben emésztési problémákkal küzdöttem, ez igy h azt eszem ami eszembejut megoldódott csak nem fenntartható) azthiszem más nincs,nekem ez olyan mint másnak a cigi,stb. Szóval most olyan 150 eből kell gazdákodj okosat játszanom úgy h ebbe benne van a lakbér ami 70-80 e között van. És még jó volna félre is tenni..
Köszönöm a válaszokat!
Ezeket a nevetséges kifogásokat.
A legjobb az lenne, ha nem ennél ezentúl.
Lusta vagy főzni. Mások is vannak így. Ők azt csinálják, h 6-10 emberre való kaját megfőznek, pl ha van egy hét szabijuk. Mindennap mást. Többi megy a frigóba, felcímkézve.
Vagy csak hétvégén főzöl, nagyobb adag elkészítése sokkal kevesebb időt és energiát igényel. Én is így csinálom. Mikor kezdtem akkor igen, 1 hétig csak főztem. utána Hawaii didzsi. Hetente 1x kellett, és olyat főztem ami nem volt a fagyasztóba. De amúgy meg menü. Erzsébet utalvánnyal is lehet fizetni ezeken a helyeken simán. Még ha macerás is főzni, de sokkal finomabb, és biztos lehetek benne, h nem köptek bele, nem pisis kézzel fogdosták össze a kajámat, és tiszta evőeszközökkel merem ki. És olyan sósra, olyan olajosra, akármilyenre csinálom, ahogy én akarom.
HA Neked nincs ennyire időd főzni akkor rendeljél. De ne csodálkozz, ha nem tudsz félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!