Pls help, hogy osszam be a pénzt? Változás történt.
szóval eddig java részint rendeltem kaját ,ez rengetg pénz hacsak az ételt beszorzom napi 3000fttal akkor ez 1 hónapra 90e. Hogy oldjátok meg h változatosan egyetek oyat ami jólesik? (annyi hozzátartozik h én régebben emésztési problémákkal küzdöttem, ez igy h azt eszem ami eszembejut megoldódott csak nem fenntartható) azthiszem más nincs,nekem ez olyan mint másnak a cigi,stb. Szóval most olyan 150 eből kell gazdákodj okosat játszanom úgy h ebbe benne van a lakbér ami 70-80 e között van. És még jó volna félre is tenni..
Köszönöm a válaszokat!
napi 3000???
rendelj interfood-tól pl, ott 7-800 forintért már kapsz nagy adag kaját, minden nap rengeteg közül lehet választani
mondom az egyik részét a másikat nem akarom leírni. Szóval azért mert mikor berendezkedtem úgy egy hétig akkor több lett az anyagfelhasználási ktg mintsem ha rendelek.
Mert főzni:
1.idő
2 magának az ember nem nagyon főz mert nem gazdaságos
3. a mosogatás idő energia
4 az alapanyagok beszerzése uu pénz idő, energia
5 általában nincs idő meló miatt
hmm
mikor egyedül életem akkor is főztem magamnak és max kb 1000.- kijött a napi 3x étkezés
megírtam h melyik nap mit készítek és csak annyit vettem meg ami kellet sok ólcsó finom egészséges étel van amit nem kell órákig főzni
a főzés lehet egy jó időtöltés is lehet kísérletezni akár barátokkal együtt is
ha ennyire nem akarsz akkor marad a rendelés valami olcsó helyről .... bár az mindig drágább lesz mint ha főznél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!