Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen önvédelmi eszközt...

Milyen önvédelmi eszközt javasolnátok? A környékünkön 3 betörés is volt a közelmúltban. Ráadásul az utolsónál a háziasszony is otthon volt (fényes nappal történt)

Figyelt kérdés

A kutya sem véd, neki is van, de valamit csináltak vele, mert nem ugatott és azóta sem ugat, ki sem jön a kapuhoz, csak bújik el.

A riasztó nem igazán megoldás, a legközelebbi település ahova bejelez 15 km-re van, mire kijönnek, a betörő rég elmegy.

Szeretnénk valamit itthonra amivel esetleg védekezhetnénk, ha bejön valaki, mert sokszor csak a lányom (18 éves), vagy én vagyunk itthon.

2012. dec. 25. 22:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A márkáját? Leírhatom, bár tartok tőle, túl sokat nem fog mondani. KO-fog, és CS.
2012. dec. 26. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
a gázpisztolyt utcán is magaddal hordhatod, ha van rá engedélyed. a barátnőmnél mindig ott van, igaz még szerencsére nem kellett használnia.
2012. dec. 26. 16:18
 13/15 anonim válasza:
73%
Én tudok javasolni egy jobb játék fegyvert.Én a nyáron azzal mentem ki amikor voltak az udvarban elakarták lopni a fűnyiró traktort.Még lézer is volt rajta.Nagyon berozsáltak:)
2012. dec. 26. 18:32
 14/15 Napkiraly ***** válasza:
Az előzőek közül egy sem fog megvédeni. Ami téged megvéd,az egy magyar gyártmányú (direkt nem írok márkát, keress rá a neten,nem reklámozok senkit) gáz-riasztó fegyver, ami gumilövedékkel is betölthető. Az előzőek által javasolt sima gáz-riasztó fegyverek semmit sem érnek, durrogtathatsz velük. Viszont ha nem viszed ki az ingatlanról,akkor legálisan tarthatod (az ingatlanon kívül nem lehet a gumi betárazva, és csak 2500 forintos viselési engedéllyel lehet nálad), ha bejön egyenesen rácélzol a fejére és kérdés nélkül lősz hatszor... Az egész cucc megvan 30ezerből.
2012. dec. 27. 00:11
 15/15 Napkiraly ***** válasza:
Ja, egy bizonyos típust keress, ami gumival is tölthető. Van német gyártmány is,de az drágább.
2012. dec. 27. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!