Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A szobám 4x4-es. Milyennek...

A szobám 4x4-es. Milyennek mondható ez a mai világban és csak én érezném kicsinek?

Figyelt kérdés
kertes házban élünk, ez a kis "birodalmam" a szobám. tudom hogy nem lehetne okom panaszkodni hisz máshol egy garzonlakás ekkora mint ez a szoba, de én kicsinek érzem. mekkorának számít ez a mostanság, nagyobbakat építenek általában vagy örüljek hogy még ekkora is van egyáltalán? vagy lehet hogy rosszul lenne berendezve és ezért érzem kicsinek? köszi a válaszokat mindenkinek.
2009. aug. 24. 15:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kicsi a 4x4-es. Én kb. 25 éve épült családi házban lakok és a szobám kb. 20nm-es. A többi szoba is kb. ekkora. Akkoriban inkább nagyobb szobákat építettek. Elég sok ismerősöm lakik új építésű házban, lakásban. Azt vettem észre, hogy mostanában a kisebb szobák vannak divatban. Inkább több kisebb félszobát építenek és egy nagyobb nappali-konyha-étkező lakóhelységet alakítanak ki.

Szóval az én szobán is ekkora, vagy talán egy picit nagyobb, de kisebben is kényelmesen elférnék.

2009. aug. 24. 19:43
 12/12 anonim ***** válasza:

hello.

én egy 12nm-es szobában nőttem fel, és asszem normális ember lett belőlem.

most egy 21nm-es szobában lakunk ketten a barátommal, amihez erkély is van. nekem néha még nagynak is tűnik. elférnek benne a ruhák, a 2 laptop, tv-t nem nézünk, nincs is. viszont van rengeteg könyvespolc, 150x200as ágy, és 2 bringa :)

gyakran kajálunk itt benn, mivel a konyhánk nagyon kicsi.

semmi okom panaszra, pedig nem lakok nagyobb szobában mint te, ráadásul nem is vagyok egyedül.

örülj neki, hogy van saját szobád, ismerek embert, aki 25évesen az öccsével együtt lakik egy kb akkorában mint a tiéd. majd ha nagy leszel és gazdag, akkor építesz magadnak egy hatalmas házat, csak legyen aki takarítja, meg fenntartja...

én a nagy házakat mindig is felvágásnak tartottam, főleg ha indokolatlanul nagy. persze, egy 6fős családnak kell a 100nm, de mondjuk 2 embernek rengeteg.

2009. aug. 27. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!