A szobám 4x4-es. Milyennek mondható ez a mai világban és csak én érezném kicsinek?
Szia!
Egy szoba általában 12m2-nél kezdődik. A legkisebb az 8m2-de az félszoba. A nappali szokott olyan 25m2körül lenni. A te szobád 16 m2, azaz valahol a szoba és a nappali közt helyezkedik el a mérete alapján építészetileg. Az, h ki mekkora szobában érzi jól magát, az a saját személyiségétől függ, de az építészek ennél kisebbet is terveznek, és teljesen jól használható, persze nagyobb is szokott lenni, de az inkább nappali már, és nem szobaként van definiálva.
Szerintem a berendezés lehet ésszerűtlen, ezért érzed szűknek ezt a teret.
A gyerekeim szobái is 4x4 m-es méretűek, szerintem ez ideális szoba nagyság, nekik tágas, levegős...
Próbáld azt csinálni, hogy leméred pontosan a szobádat, lerajzolod az alaprajzát, pontosan az ajtót, ablakot, radiárt is rajzold be.
Utána a bútoraid is rajzold le pontos méretekkel, mindegyiket vágd ki külön-külön és kezd el tologatni a szobád alaprajzán, hogyan lehetne jobban berendezni a szobád?
A falak és a bútorok színe is sokat számít : a fehér fal, világos bútorok tágasabb érzetet adnak! A sok kis dísztárgy, faliképek tömege megint zsúfolttá teszi a teret!...
Az egyszínű szőnyeg is tágítja a teret...
Lehet, vannak benne felesleges, ésszerűtlen bútorok is?
Vizsgáld meg a szobád egy idegen szemével!
akkora "szobám" van,hogy a szgépnek már asztal sem jut,és csak ugy tudok gépezni,hogy ágyban ülve,és a ruhásszekrénykén van a monitor,gép meg a földön,egér,billentyűzet pedig az ágyban...igy szoba egyik végéből a másikba (3,5 méter hosszu 1,8méter széles) csak az ágyon keresztül tudok menni...
irigykedni lehet...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!