Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A szobám 4x4-es. Milyennek...

A szobám 4x4-es. Milyennek mondható ez a mai világban és csak én érezném kicsinek?

Figyelt kérdés
kertes házban élünk, ez a kis "birodalmam" a szobám. tudom hogy nem lehetne okom panaszkodni hisz máshol egy garzonlakás ekkora mint ez a szoba, de én kicsinek érzem. mekkorának számít ez a mostanság, nagyobbakat építenek általában vagy örüljek hogy még ekkora is van egyáltalán? vagy lehet hogy rosszul lenne berendezve és ezért érzem kicsinek? köszi a válaszokat mindenkinek.
2009. aug. 24. 15:41
1 2
 1/12 anonim válasza:

Szia!

Egy szoba általában 12m2-nél kezdődik. A legkisebb az 8m2-de az félszoba. A nappali szokott olyan 25m2körül lenni. A te szobád 16 m2, azaz valahol a szoba és a nappali közt helyezkedik el a mérete alapján építészetileg. Az, h ki mekkora szobában érzi jól magát, az a saját személyiségétől függ, de az építészek ennél kisebbet is terveznek, és teljesen jól használható, persze nagyobb is szokott lenni, de az inkább nappali már, és nem szobaként van definiálva.

2009. aug. 24. 16:07
 2/12 anonim válasza:
Tökéletes.Ennél kisebb méret az általános.
2009. aug. 24. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ha kicsinek érzed a 4x4-est akk mit kezdenél egy 2x4esel ?? mert nekem akkora van és nem panaszkodok örülj neki
2009. aug. 24. 16:12
 4/12 anonim ***** válasza:
A 4X4-es szerintem maga a tökéj:D Nekem is ekörül van és nagyon szeretem hogy ekkora és hogy minden elfér amit akarok. Szerintem nem kicsi, és örülj hogy lehet ekkora szobád. Nagyon sokaknak még saját szobájuk sincs, nemhogy ekkora! Sokmindenkit ismerek akinek kb 2X4-es a szobája és ők is elvannak benne
2009. aug. 24. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a berendezés lehet ésszerűtlen, ezért érzed szűknek ezt a teret.

A gyerekeim szobái is 4x4 m-es méretűek, szerintem ez ideális szoba nagyság, nekik tágas, levegős...

Próbáld azt csinálni, hogy leméred pontosan a szobádat, lerajzolod az alaprajzát, pontosan az ajtót, ablakot, radiárt is rajzold be.

Utána a bútoraid is rajzold le pontos méretekkel, mindegyiket vágd ki külön-külön és kezd el tologatni a szobád alaprajzán, hogyan lehetne jobban berendezni a szobád?

A falak és a bútorok színe is sokat számít : a fehér fal, világos bútorok tágasabb érzetet adnak! A sok kis dísztárgy, faliképek tömege megint zsúfolttá teszi a teret!...

Az egyszínű szőnyeg is tágítja a teret...

Lehet, vannak benne felesleges, ésszerűtlen bútorok is?

Vizsgáld meg a szobád egy idegen szemével!

2009. aug. 24. 16:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

akkora "szobám" van,hogy a szgépnek már asztal sem jut,és csak ugy tudok gépezni,hogy ágyban ülve,és a ruhásszekrénykén van a monitor,gép meg a földön,egér,billentyűzet pedig az ágyban...igy szoba egyik végéből a másikba (3,5 méter hosszu 1,8méter széles) csak az ágyon keresztül tudok menni...

irigykedni lehet...

22/L

2009. aug. 24. 16:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Te most felvágni akartál,ez elég szomorú..szolj az öregeidnek,hogy egy focipályára huzzanak falat neked b+,me nem férsz el..kiváncsi lennék h akkor mekkora csipád lenne,ha még szobád se lenne..
2009. aug. 24. 16:49
 8/12 A kérdező kommentje:
nem, nem felvágni akartam ezzel! nagyon is tisztában vagyok vele hogy máshoz képest ez akár milyen nagynak tűnhet, de próbáltam direkt is úgy megfogalmazni hogy ne így érződjön. a többieknek köszönöm
2009. aug. 24. 16:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, valakinek még külön szobája sincsen... Úgyhogy örülj neki, hogy neked még egy nagyobbnak mondható van. Nekem 2X4-es és tökéletesen megfelel...
2009. aug. 24. 17:04
 10/12 anonim válasza:
ez nem kicsi annyira nekem is ilyen körül van.
2009. aug. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!