Penész az egész házban mit tegyek?
Ekkora mértékű vizesedés véleményem szerint lehetetlen, hogy csupán a levegő szokásos páratartalma miatt, ill. a szellőztetés hiánya miatt alakuljon ki. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a ház falai szívják a nedvességet a talaj felől (a falak és az alapzat közötti szigetelés hiánya, vagy rossz kivitelezése miatt), és párologtatják a lakótérbe. Tehát nem az esetlegesen "nem rendeltetésszerű" használat miatt van ez, hanem egyértelműen építési hiba, ami nem lehet új keletű, biztos, hogy eddig is ilyen volt a ház, csak az eladás előtt kifestették, és a hibát eltitkolták előletek.
Magyarul: átb@sztak titeket, elég csúnyán!
Én a helyedben biztos, hogy megtenném a szükséges lépéseket, amiket már korábban leírtam, és biztos, hogy nem saját zsebből akarnám az eljövendő költségeket fedezni! Az eladónak a felelőssége egyértelmű!
Mikor épült a ház?
Vétel előtt minden rendben volt? Parketta nem púpos?
Csináltál már valamit?
Tettél már lépéseket az ügyed érdekében? Ha nem, akkor ráfázhatsz, hogy hónapokat vársz! Minél előbb kellene intézkedned, mert a novemberi vásárlás óta eltelt már 5 hónap, és ennyi idő után már nehéz lesz reklamálni a bíróságon! Minél tovább halogatod, annál rosszabbak az esélyeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!