Vettem egy lávalámpát, amiben pirosak a buborékok, így azt hittem pirosan fog világítani. Jó ötlet, ha lefestem a lámpabúrát piros üvegfestékkel?
Figyelt kérdés
Látszódni fognak a buborékok? Pirosan fog világítani? Köszönöm!2012. dec. 22. 13:32
11/13 A kérdező kommentje:
akkor a hengert lefesthetem pirosra, nem? lehet, hogy nem fog olyan jól kinézni, de legalább pirosan fog világítani. köszönöm, hogy ennyit segítesz!
2012. dec. 24. 01:23
12/13 anonim válasza:
Azt nyugodtan le. Legrosszabb esetben (ha nagyon csúnya lenne) sem nehéz róla eltávolítani, mert üvegből készült. A henger talpát mindenesetre biztos ami biztos alapon hagyd ki, mert itt elég nagy hőterhelést kapna a festék. Csak a henger palástrészét fesd be.
13/13 A kérdező kommentje:
itt csak azt az üvegrészt fogom lefesteni ami látszik. mégeyszer köszönöm a seítséget!!!
2012. dec. 24. 01:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!