Nálatok hány fok otthon a lakásban?
Figyelt kérdés
Nálunk 20-22, a hálóban 18. Most, hogy kint -10 fok van, nem ment feljebb 16-17 és 20-nál a konyhában. (Cserépkályha.) Ti hány foknál fáztok és mennyinél érzitek jól magatokat? Nekem ez hideg, mások szerint meg szuper.2012. dec. 13. 21:51
11/12 anonim 

válasza:

Nálunk is 20-21°C van a lakásban (éjjel 19°C). Mi nem fázunk, most is pólóban és rövidnadrágban vagyok.
28-30°C? Az egy közép-európai ember szervezete számára nagyon megterhelő. Én biztos nem tudnám elviselni. Nyáron ha 24-25°C van idebent, már szenvedek. Amúgy a legideálisabb a 21°C az emberi test számára.
12/12 anonim 

válasza:

Most olyan 27fok van!:D
De egyébként én a 16-17 fokot is bírom egy trikóban,egy hosszú ujjú pólóban,egy kötött pulóverben,és ezekre egy jó meleg juhász mellényben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!