Mitől lehet ilyen hideg?
Leírom a körülményeket, és hátha tud valaki segíteni.
3. emeleti, szoba + fürdőszoba + konyha + folyosós lakás, teljesen vadonatúj nyílás zárókkal.
Csak a szobában fűtünk be, de ha lekapcsolom nagyon hamar lehűl a szoba. Spórolnánk, de nagyon hideg van...
Alattunk és mellettünk úgy tudom laknak, de nem tudom fűtenek-e.
Felettünk a tető van, másik oldalon semmi, mert saroklakások.
A falak nem annyira nagyon hidegek, mint egy panelban (úgy tudom ez tégla lakás).
A konyhában és a fürdőben nem fűtünk, hősugárzót használunk arra a 20 percre amíg kint vagyunk pl. fürdőben, és a konyhában.
Hogy lehetne a szobában megtartani a meleget? Egyszerűen nem értem... Mondjuk a padló marha hideg, tuti nem fűtenek alattunk. Ötlet?
Első: Bocsi nem értem mit szeretnél ezzel, leírnád megint úgy, mintha egy fogyatékoshoz beszélnél? :)
Második: Nem tudom tégla-e nem néz ki panelnak de lehet neked van igazad. A falat nem lehet gondolom sehogy felfűteni... Leszigetelném én, csak határozatlan ideig lakunk itt, szóval nem érné meg (max. egy évig a tulaj kérésére)
Gyakorlatilag édesmindegy, hogy tégla, vagy panel.Sőt mostanában egyre többször hallom, hogy a panel még egy picit jobb is hőszigetelésben.
Azt írtad, hogy csak a szobákat fűtöd. Namost hiába nem fűtöd a konyhát és a fürdőt, gondolom csak pár fokkal van ott hidegebb. Ez a hő mind a szobákból megy el. Tehát a fő gond nem az, hogy kivülről milyen az ablak meg a szigetelés, hanem hogy lakáson belül nincs és nem is lehet rendesen leszigetelni a fürdőt és a konyhát. Így aztán nem is lehet megspórolni a fűtésüket.
Megoldva!
Kellett neki valami bigyó amivel megjavít egy ketyerét és meghívtam rá :D nincs cicó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!