Ketten albérletben hogy jönnétek ki 120. 000ft-ból,107. 000ft kiadással?
Te írtál már nemrég ki kérdést,emlékszem.
Mosógépcsere,vatera,jófogás,10-15ezerért kisebb fogyasztású ára visszajön 2-3 hónap alatt
De ha a tulajé és nem a tiétek,akkor keressetek másik albit,lehetőleg középső lakást 2.emelettől felfele,fűtés leghidegebbe sincs 20ezer fölött,nyáron pedig nincs
Miénk a mosógép,de ebben a helyzetben nem tudjuk lecserélni.
Költözés pedig szóba sem jöhet sajnos,a kaució miatt,amit oda be kellene fizetni,a másik meg hogy ennyi tartozással a nyakunkba nem hiszem hogy jó ötlet lenne.
Elektromos fűtés? OMG! Másik albi esetleg?
De 35000+7500+1200+1100+1500+2500+50000=98800
Ez száz alatt van és a villany is egy tízessel kevesebb lesz pár hónap múlva. Az már csak 90. Marad 30ezer. Az azért már esélyes, hogy összejön.
A közösköltség hogyhogy ilyen kevés? :)
A vízen kicsit talán lehet faragni. A havi huszas telefon meg enyhén rohadtsok :) De ha lemennek a részletek, akkor gondolom az is kevesebb, mint a fele lesz. Negyede talán.
Úgy már 40, abból azért fog menni.
Hát a villany fél év múlva nem 30.000 lesz,hanem csak 20.000.Bár szerintem azt nem várjuk meg.És igen,a T-mobile sok,de amikor vettük a laptopot,telefont,akkor még nem voltunk ilyen helyzetbe.
A közös költség nem tudom miért ennyi.Talán mert nem Budapest.
És a vízzel próbálok spórolni,esküszöm hogy pár perc alatt zuhanyzunk,nem folyóvízbe mosogatok(és még azt se sokat mert nem sokszor főzök),és a mosógépet is tele rakom(már amennyi belefér,az a kevés),és odafigyelek hogy mosnivaló se sok legyen.Innentől kezdve nem tudok többet tenni ezügyben:(
Ha telefonra 20ezret kellene fizetnem, akkor a kezemet is letörném, mikor felé nyújtom.
Nekem a net, tv telefon és mobiltelefon kerül összes 11ezerbe. És alig várom, hogy a mobilról leteljen a hűség, mondom is fel azonnal.
Mi 2-3m3-t fogyasztunk.
Mosógép takarékos,1 mosás 50liter viz...heti 3 mosással fél m3 viz a mosás. Kádba 20 centi viz kb 30-40 liter,ez kb 2 m3 viz.Többi mosogatás,felmosás (fél vedér viz hetente egyszer,ketten nem koszolunk)
Én nagyon megnézném hogy mennyit fogyaszt az a mosógép,mire megy el ennyi spórolva,nem-e szivárog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!