Ketten albérletben hogy jönnétek ki 120. 000ft-ból,107. 000ft kiadással?
"Egy-két bunkó nem tudom honnan veszi hogy mire megy el a 107.000ft."
Pont bunkón kérdezni akartam, hogy mire megy el :)
Részletezd már, légy szíves.
Ha a kaja nincs benne és nem lehet lejjebb vinni, akkor a válasz egyértelmű NEM. Kajával is necces egyébként.
Itt valami nem stimmel... Mi ketten, havi nettó 116 000 forintból élünk.
Budapesten, 42 nmes felújított, berendezett albérletre fizetünk 50 000 ftot.
Rezsi kb. 20-25 e évszaktól függően.
Telefon kettőnknek 4 000 ft.
A maradék pénzből eszünk és fenntartunk egy autót is illetve ha kell ruházkodunk.
Nálatok vagy az albérlet rohadt drága, vagy a rezsi irreálisan magas. De írtad, hogy 35 000 a lakbér... Mi az istenre fizettek még ki 72 000 forintot, ha a 107 000 forintos kiadásból már levonjuk a lakbért? Ez nektek nem tűnt fel, hogy itt valami nem stimmel???
Milyen fűtésetek van? Sürgősen keresnék másik albit...
Gázos téglalakásban lakunk,42 m2 és októberben 3ezer volt a fűtés,alig ment,most novemberben 10-12 lesz kb.
Lakbérünk 30,rezsi nyáron 15,télen 25-30.
Költeni 150-et költünk (éves átlag kb) úgy hogy abban nyaralás,ajándékok,ruhák,minden benne.
Na akkor leírom,hogyan néz ki a jövő havi kiadásunk:
35.000 lakbér
15.000 víz (2 havi)
1200 közös költség
1100 szemétdíj
1510 tv
2500 gyógyszerem
20.000 villany
10.000 villany törlesztő
20.000 T-mobile
Na most a villany azért ilyen horribilis összeg,mert amikor kb 1 éve,a tulaj azt mondta hogy 11.000 átalányt fizessünk.Mi így is tettünk.Csak elfelejtett szólni a villanykályha orbitális fogyasztásáról,és most a leolvasásnál derült ki,hogy meg kell emelni az átalányt kb 20.000-re,és részletfizetéssel kezdhetjük törleszteni azt a kb 60-70.000 minuszt,amit a kályha fogyasztott.
A T-mobile azért ennyi,mert ebben benne van kettőnk előfizetése,ami sajnos most túl lett lépve,mert muszáj volt telefonálni,és ebben még benne van az internetünk,és a laptop+férjem telefonjának a törlesztője.
25-ös vagyok
A vízből nem tudsz lefaragni? Mert nálunk az a 2 főre, heti 2 mosással 6700 ft volt két havonta a legtöbb az elmúlt évek során. :) Pedig kádba fürdünk és folyóvízzel mosogatok.
A többivel meg akkor nem tudsz mit csinálni.
Igen,én is nagyon sokallom a vizet:( Pedig pár perces zuhanyzás van,nem folyóvízbe mosogatok...csak a mosógépünk nagyon pici és régebbi,elég sok vizet fogyaszt.
Bár nekem akkor is sok ez.A két hónap alatt most is 15m3 lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!