Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Normál gázsütőm van. Hogyan...

Normál gázsütőm van. Hogyan süssek benne sütiket?

Figyelt kérdés

Folyton úgy sül meg, hogy teteje gyönyörű, a tésztája finom, az alja meg szétég. :(

Már próbáltam, simán rácson (rá a muffin formát, piskótaforma, simán sütőpapíron a süti), próbáltam nagy tepsit alulra rakom, fölé a rácsot és arra amit épp sütni akarok (-//-). Próbáltam úgy is, hogy a nagy tepsire amit sütök (-//-). de az alja mindig fekete. Van valami egyéb trükk?

2012. nov. 18. 22:13
 1/6 anonim válasza:
Szia! Nálam is ez a helyzet, azt a tanácsot kaptam, hogy a sütő aljába rakjak egy cserepet, bealufóliázva. Még nem próbáltam ki, mert nem érkezett meg a cserép:) sztem jobb lesz ha inkább én megyek a boltba érte :)Azt mondják, jónak kell lennie, mert ha így sem akkor új gáztuzhely! Remélem tudtam segíteni, és megoldódik a problémád :)
2012. nov. 19. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Amikor még gázsütőnk volt, amin nem lehetett alsó-felső lángot állítani, akkor használtunk ilyen lyukacsos szélű tepsit, ami segített a hőt felülre terelni, így nem csak az alja sült a sütiknek!

[link]

2012. nov. 19. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi a sütőben levő rácsra 2 rétegben alufóliát tettünk, az fölé megy a tepsi, magam sem hittem el, de csodát tett.
2012. nov. 19. 10:24
 4/6 A kérdező kommentje:

A linken ami található, olyan az én tepsim is, szóval az kilőve, de köszi!

A cserép, az mégis milyen cserép? Nem hallottam még róla, de kipróbálnám azt is..

..de addig is megnézem ezt a rács-duplafóliás megoldást.

Köszönöm!

2012. nov. 20. 18:18
 5/6 A kérdező kommentje:
És bejött!!!! A rács-fólia kitalálójának egy hatalmas cupp!! Sikerült, gyönyörű lett, még csak meg sem barnult igazán. Mármint megsült rendesen, de nem égett meg! :)
2012. nov. 21. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ohh..köszönöm a cuppot :-)

**pirulós smiley**

2012. nov. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!