Mondanátok karácsonyi sütiket kezdőknek? Bővebben lent :-)
12 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék sütni valamilyen sütit a családnak. Tudnátok mondani olyanokat amiket egyszerűen el tudok készíteni de még is látványos?:)
elég csak a süti neve a receptre rákeresek a neten :))
köszönöm!:))
Linzertésztából is csodaszépeket és finomakat lehet kiszúróval alkotni.
én minden karácsonykor megsütöm a habos linzert. gyönyörű és finom. andi konyháján megtalálod így, hagy "habos linzer".
a rumos félhold is egyszerű és nagyon finom, persze igazi rummal csak felnőtteknek:)
Nekem 11 éves a lányom, és ezt a sütit saját kezűleg szokta elkészíteni.
És mellesleg nagyon finom is. Percek alatt elfogy az utolsó morzsája is.
A piskótatallért hozzá a Lidl-ben szoktam venni.
Ezen az oldalon találsz még sok nagyon jó, nagyon finom és könnyen elkészíthető sütit.
Mi is innen szoktunk válogatni a lányommal.
Sok sikert hozzá!
gesztenyegolyó.
25 dkg gesztenyemassza, 32 szem meggy (befőtt) 1 evőkanál porcukor, 1 ek. befőttlé, 1 ek. rum, (vagy rumaroma ) 10 dkg tortabevonó csoki.
a kiengedett gesztenyemasszát a hozzávalókkal összegyórjuk, kis gömböcöket klészítünk és meglenyomunk 2 szem meggyet. kb 16 lesz belőle.
kb fél órára fagyasztóba tesszük.
a csokit gőz fölött felolvasztjuk, majd a gesztenyegolyókat fogpiszkálóra szórva belemártjuk.
a hideg golyókon a meleg csoki azonnal megköt.
mutatós és nagyon finom.
igaz nem sütős , de egy desszertnek a sok közül jól jöhet márkorra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!