Isteni csokis - sütőtökös sütit sütöttem legutóbb :) Meg se éreznéd rajta hogy van benne sütőtök mégis mesés :)))
Mást még nem sütöttem, de talán még muffinokat lehetne csinálni a tetejükön szellemes meg mindenféle díszítéssel :)
A kreativitásnak csak a fantázia szabhat határt!
Boldog Halloween-t neked is! :D
2012. okt. 20. 17:53
4/14 anonim válasza:
még végig sem olvastam a válaszokat, de rögtön az első 2 válaszoló véleménye jutt eszembe
mi közünk van nekünk egy amerikai ünnephez
erőltetett, kereskedelem-központú giccsparádé ez is mint a Valentin-nap
nem vagyok egy mellverő ősmagyar, de maradjunk már meg a régi szép hagyományainknál, ne üssük ki őket ezekkel a műhepi izékkel
arról nem is beszélve, hogy Halloween-nek a magyar megfelelője a halottak napja, tehát boldog halottak napját? :O nemár!
2012. okt. 20. 18:10
5/14 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen kedves 3.válaszolónak a hasznos választ :) Amúgy tudom,hogy nem vagyunk az USA-ban és én sem akarok ,,majmolni,,hanem a gyerekem miatt akarok valamit készíteni,mivel nekik az iskolában egypár éve van Halloween buli,tökfaragó verseny stb.,erre szoktak a szülők valamit készíteni...
2012. okt. 20. 18:24
6/14 anonim válasza:
elég baj az, az iskola is toppon van.... :(
2012. okt. 20. 18:25
7/14 anonim válasza:
Kimondottan csak ezért nem szoktam ilyeneket sütni, mert nálunk nem Halloween van, hanem Mindenszentek és Halottak napja.
De amikor a lányoméknak volt tökfesztivál az iskolában, akkor kért hogy csináljunk valami " ijesztő" sütit az osztálynak csak a buli kedvéért.
Boszorkányujjat csináltunk. A körme mandula volt, amit piros ételfestékkel festettünk ki. Tényleg borzalmasan nézett ki, mint egy egy igazi ujj hosszú piros körmökkel.
2012. okt. 20. 18:26
8/14 anonim válasza:
Nem kifejezetten Haloween sütiket készítek, mert nem szeretek nagyon a díszítéssel pepecselni, de ilyenkor elég sok tökös süteményt szoktam készíteni. Az eddig legjobban sikerült ilyen süti egy sütőtökös-olívaolajos-narancsos muffin. Bár nálam ilyenkor már beindul a karácsony-szezon is, szóval vannak fahéjas, szegfűszeges, almás, diós sütik is a repertoárban.
2012. okt. 20. 18:30
9/14 anonim válasza:
Ez például szerintem nagyon jó lenne, igaz elég hosszadalmas, de a gyereket is bevonhatod a díszítésbe :)
Muffint lehet bármilyen ízesítésű, én étcsokis banánosat szoktam,de lehet sütőkös is. A sütőtökösbe tehetsz étcsokit úgy is finom szerintem. A tetejére egy tipp,hogy tudod feldíszíteni. én így szoktam :mascarponet kikerverek porcukorral és teszek bele ételfestéket ezután nyomozsákba töltöm (csillag alakú csövet szoktam rátenni) és elkezdem feltenni rá a krémet a végén kupszerű lesz a muffinon a krém tehetsz még rá cukorgyönygyöt,csokiforgácsot vagy bármit amit szeretsz jó munkát! Remélem segítségedre voltam. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!