Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi idő után sikerült...

Mennyi idő után sikerült saját lakásba költözni?

Figyelt kérdés
A közös életetek megkezdése után mennyi időre sikerült saját lakásra szert tenni? Azt is megoszthatjátok, hogy honnan lett meg az összeg (fizetésetekből félretéve, banki kölcsön esetleg öröklés, stb)
2012. nov. 16. 21:44
 1/3 anonim válasza:
76%

A közös élet megkezdése előtt :-)

Dolgozói kamatmentes kölcsön a munkahelyemről és saját megtakarítás.

2012. nov. 16. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Sopronban voltunk nászúton, és utána egy lavórral, és egy tükörrel mentünk albérletbe. Volt ugyan lehetőségünk a szüleinknél lakni, de én saját családot szerettem volna. Sikerült. Van egy szép házunk, három gyerekünk és egy boldog életünk.
2012. nov. 16. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk a páromnak lesz lakása, januártól kezd el félretenni rá, várhatóan két év alatt lesz meg az önerő a hitelre. Nekem nem fix a munkám, illetve egyelőre nem sok pénzt látok belőle, ha bejön, akkor én is beszállok és meggyorsítjuk a folyamatot, ha nem, akkor marad ez a két év (és ez a lakás az ő nevén lesz, csak következő közös).
2012. nov. 19. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!