Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az én saját hibámból nem sikerült?
Figyelt kérdés
Még áprilisban voltam az xfaktorban de csak az introk felvételéig jutottam vagyis statiszta lettem....Szívás..
A hangom nem elég jó hozzá vagy ez ilyen?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. szept. 8. 21:56
1/5 A kérdező kommentje:
esküszöm úgy fáj most nézni a részeket,és látok egy csomó ismerős arcot is akinek sikerült...Azt a lányt is ismerem aki megkérdezte hogy 2 igen 2 nem után mi van..Meg egy csomót,és sz*r hogy nekem meg nem sikerült.:(
2012. szept. 8. 21:58
2/5 anonim válasza:
Nem néztem meg a videód de ha esetleg nem tudnád az ilyen műsorokban előre le van zsírozva ki kerülhet be és teljesen mindegy milyen a hangod vagy tudásod úgyis lenyomják a nép torkán amit akarnak.
3/5 A kérdező kommentje:
aha erről hallottam de az ismerősömnek úgy tudom semmilyen hátszele nem volt és a táborig eljutott idén.Majd mutatják is a tvben
2012. szept. 8. 22:05
4/5 A kérdező kommentje:
2012. szept. 8. 22:20
5/5 anonim válasza:
Szép a hangszíned, de túl sok frazírt tettél bele. Néha a kevesebb több. Ne hajlítfgass ennyit, mert könnyen megcsömörlik az ember. Engem kifejezetten fárasztott már a dal közepe felétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!