Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gázsütőbe ömlött olajjal mit...

Gázsütőbe ömlött olajjal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Kb 3 deci étolaj ömlött a sütőbe véletlenül. Nem tudom mit lehetne vele csinálni, hogyan lehetne kitakarítani onnan. Valakinek nincs jó ötlete?
2012. nov. 15. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Hideg zsíroldót használj a takarításhoz. Mindenképp nyitott ablaknál és gumikesztyűvel használd, mert mérgező. A végén papírtörlővel töröld át és gyújtsd be a sütőt, hogy a maradék cucc is kiégjen belőle. Alapos szellőztetést + szagelszívó használatát ajánlom!
2012. nov. 15. 08:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, egy fontos dolgot nem említettem, az olaj egészen beömlött odáig ahol ég a sütőnek a "rózsája", nem tudom mi a neve. Szóval ahová bedugom a gyufát, hogy lángra lobbanjon, ott áll az olaj.

Hidegzsíroldóval ki tudom takar-tan magát a sütő részét, de ott lent a "medencében" álló olajjal mit tegyek?

2012. nov. 15. 08:13
 3/4 anonim ***** válasza:

a gázrózsa védő burkolatot le kell szedni.

Ha szeretsz barkácsolni és óvatos vagy csináld meg.

Ha félsz tőle vagy nő vagy hivj gázszerelőt vagy egy férfit aki szétszedi

2012. nov. 15. 08:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Szóval szét lehet szedni, lehet, hogy megpróbálom. Köszönöm!

Nő vagyok, de ügyes! :-)

2012. nov. 15. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!