Gázsütőbe ömlött olajjal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Kb 3 deci étolaj ömlött a sütőbe véletlenül. Nem tudom mit lehetne vele csinálni, hogyan lehetne kitakarítani onnan. Valakinek nincs jó ötlete?2012. nov. 15. 08:01
1/4 anonim válasza:
Hideg zsíroldót használj a takarításhoz. Mindenképp nyitott ablaknál és gumikesztyűvel használd, mert mérgező. A végén papírtörlővel töröld át és gyújtsd be a sütőt, hogy a maradék cucc is kiégjen belőle. Alapos szellőztetést + szagelszívó használatát ajánlom!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy fontos dolgot nem említettem, az olaj egészen beömlött odáig ahol ég a sütőnek a "rózsája", nem tudom mi a neve. Szóval ahová bedugom a gyufát, hogy lángra lobbanjon, ott áll az olaj.
Hidegzsíroldóval ki tudom takar-tan magát a sütő részét, de ott lent a "medencében" álló olajjal mit tegyek?
2012. nov. 15. 08:13
3/4 anonim válasza:
a gázrózsa védő burkolatot le kell szedni.
Ha szeretsz barkácsolni és óvatos vagy csináld meg.
Ha félsz tőle vagy nő vagy hivj gázszerelőt vagy egy férfit aki szétszedi
4/4 A kérdező kommentje:
Szóval szét lehet szedni, lehet, hogy megpróbálom. Köszönöm!
Nő vagyok, de ügyes! :-)
2012. nov. 15. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!