Ki mit kezd a "fáradt" olajjal?
Figyelt kérdés
Hogyan szabadultok meg a használt olajtól? Napraforgóolajra gondolok, amit már nem használok. Panelban lakom így elégetni nem tudom. Ti mit csináltok vele?2010. jún. 12. 20:49
1/6 anonim válasza:
Mivel semmit sem sütök sok olajban, nem nagyon marad. A rántotthusok utáni 1 kanál olajat simán elmosogatom.
2/6 anonim válasza:
Veszélyes hulladék kezelőben kell leadni.
Ilyen például a hulladékudvar, vagy a benzinkutak is átveszik a fáradt olajat és szakszerűen kezelik.
3/6 anonim válasza:
"benzinkutak is átveszik"
(sajnos csak) ELVILEG... Én legalábbis futottam pár eredménytelen kört... :(
4/6 anonim válasza:
Fektesd le aludni, hagy pihenjen, aztán jó lesz újra.
5/6 anonim válasza:
Összegyűjtöm és a veszélyes hulladék gyűjtőbe visszük.Lomtalanításkor is a közelben van kijelölt hely, ahol átveszik, mint veszélyes hulladék. Persze panelban nem könnyű gyűjtögetni, rakosgatni.
6/6 anonim válasza:
Dízeles autóba mehet nyugodtan szűrés után.(Csak a régebbi szívó illetve TD(i) autókba mehet, a közös nyomócsövesbe már NEM)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!