Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem szeretnek/...

A férfiak miért nem szeretnek/szoktak varrni (varrógéppel)?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 02:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Favágás, fűrészelés, tetőjavítás, ciszterna kitakarítás, csirkeól kitakarítás, kerítésjavítás, vakolatjavítás után valahogy nem volt még alkalmam a héten varrni! Bármelyiket átvállalta volna az asszony, akkor nem neki kellett volna varrnia. Nem értem mit problémázol ezen?! Talán nem tudod mi a dolgod?
2012. nov. 14. 12:48
 12/24 A kérdező kommentje:

a legtöbb férfi nem csinálja ezeket.

és idejük is van bőven.

engem az érdekel, hogy miért nem szeretik csinálni.

vagy ha szeretnék, akkor miért nem csinálják, annak ellenére, hogy van idejük.

azért örülhetsz, hogy a gyakori kérdésekre még maradt időd!

2012. nov. 14. 13:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak .Majd ha te olajat cserész a kocsiban akkor fog a férjed varrni.Én azt kérdezném érdekel e hogyan kell olajat cserélni és ha nem akkor miért nem?
2012. nov. 14. 14:35
 14/24 betlindis válasza:

hogy valaki miért nem szeret vmit csinálni, az sokszor simán ízlés dolga. van aki szereti a rántott húst, van aki nem, van aki szeret teniszezni, van aki nem, van aki szeret motorozni, van aki nem, és van aki szeret varrni, van aki meg nem.

ha simán erre vonatkozott a kérdésed, akkor ennél mélyebb értelme nincs a dolognak.

hogy az ember vmit miért szeret és vmit meg miért nem? hát csak, mert szereti vagy mert nem szereti. ízlés dolga, ennyi.

2012. nov. 14. 14:40
 15/24 A kérdező kommentje:

arra vonatkozott a kérdésem, hogy a varrás egy tök kreatív dolog, és érdekel, hogy a férfiak miért varrnak keveset.

olajcsere azért nem érdekel, mert büdös, és egészségtelen, és nem szeretek egészségtelen dolgokat csinálni. de a kérdésem szempontjából lényegtelen.

egyébként nem is olyan varrásra gondoltam, ami "házimunka" csupán, a kreatív része érdekelt.

egyébként egy csomó számotokra "férfimunkát" elvégzek.

2012. nov. 14. 22:10
 16/24 A kérdező kommentje:

betlindis,

de pont az érdekel, hogy miért olyan a férfiak ízlése, hogy kevesebb szeret köztük varrni.

tök fura nekem, hogy egyből rácuppantatok, a kötelezően elvégzendő munkákra.

a varrást legtöbben hobbiból csinálják, és azt nem tudom, hogy az pusztán társadalmi (nevelési, szocializációs) dolog-e, hogy a férfiak, kevesebben űzik ezt a hobbit, vagy pedig alapból nem szeretik.

de úgy érzem, hogy többeknek magas a kérdés, és csak beidegesednek rajta.

az ilyen csak mert szintű válaszokra nem igazán vagyok kív

2012. nov. 14. 22:18
 17/24 A kérdező kommentje:
áá, túl hamar elment a válaszom, szóval az ilyenaz ilyen "csak mert" szintű válaszokra nem igazán vagyok kíváncsi.
2012. nov. 14. 22:20
 18/24 anonim válasza:

Te szoktál képet falra fúrni,vagy valamit hegeszteni?

A varrás az inkább a nőket foglalkoztatja,a férfiak meg barkácsolnak.

2012. nov. 30. 15:31
 19/24 A kérdező kommentje:

Fúrni szoktam, és hegesztettem is már.

Barkácsolni is szeretek.

2012. nov. 30. 15:55
 20/24 anonim válasza:
Akkor Te ugyanolyan kivétel vagy a nők között,mint a férfiak között az aki varrni szokott
2012. nov. 30. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!