A férfiak miért nem szeretnek/szoktak varrni (varrógéppel)?
a legtöbb férfi nem csinálja ezeket.
és idejük is van bőven.
engem az érdekel, hogy miért nem szeretik csinálni.
vagy ha szeretnék, akkor miért nem csinálják, annak ellenére, hogy van idejük.
azért örülhetsz, hogy a gyakori kérdésekre még maradt időd!
hogy valaki miért nem szeret vmit csinálni, az sokszor simán ízlés dolga. van aki szereti a rántott húst, van aki nem, van aki szeret teniszezni, van aki nem, van aki szeret motorozni, van aki nem, és van aki szeret varrni, van aki meg nem.
ha simán erre vonatkozott a kérdésed, akkor ennél mélyebb értelme nincs a dolognak.
hogy az ember vmit miért szeret és vmit meg miért nem? hát csak, mert szereti vagy mert nem szereti. ízlés dolga, ennyi.
arra vonatkozott a kérdésem, hogy a varrás egy tök kreatív dolog, és érdekel, hogy a férfiak miért varrnak keveset.
olajcsere azért nem érdekel, mert büdös, és egészségtelen, és nem szeretek egészségtelen dolgokat csinálni. de a kérdésem szempontjából lényegtelen.
egyébként nem is olyan varrásra gondoltam, ami "házimunka" csupán, a kreatív része érdekelt.
egyébként egy csomó számotokra "férfimunkát" elvégzek.
betlindis,
de pont az érdekel, hogy miért olyan a férfiak ízlése, hogy kevesebb szeret köztük varrni.
tök fura nekem, hogy egyből rácuppantatok, a kötelezően elvégzendő munkákra.
a varrást legtöbben hobbiból csinálják, és azt nem tudom, hogy az pusztán társadalmi (nevelési, szocializációs) dolog-e, hogy a férfiak, kevesebben űzik ezt a hobbit, vagy pedig alapból nem szeretik.
de úgy érzem, hogy többeknek magas a kérdés, és csak beidegesednek rajta.
az ilyen csak mert szintű válaszokra nem igazán vagyok kív
Te szoktál képet falra fúrni,vagy valamit hegeszteni?
A varrás az inkább a nőket foglalkoztatja,a férfiak meg barkácsolnak.
Fúrni szoktam, és hegesztettem is már.
Barkácsolni is szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!