Akik már nagykorúak, de még a szüleikkel élnek! Mennyire kell otthon alkalmazkodni?
20 éves vagyok. Anyukámmal és a testvéremmel élek. Egyetemre járok és dolgozom mellette.
Annyi szabály van, mint eddig: segítsek a házimunkában(mosogatás, szemétkivitel, takarítás, mosás, főzés), illetve hogy havi szinten egy jelképes összeggel ugyan( 20.000 HUF), de szálljak bele az itthon költségekbe.
Ez abszolút teljesíthető. :) Ezen felül nincsenek, csak morális szabályok mint pl. hétköznap hajnali 5-kor ne essek be az ajtón mocsok részegen, hangoskodva; ne hívjak át egy tucat embert előzetes egyeztetés nélkül stbstb. :)
Nincsenek ilyen szabályok nálunk szerencsére.
Egy héten egyszer,általában hétvégén csinálok egy kis takarítást meg persze mikor épp arra járok ki/be pakolom a mosgatógépet + ilyen apróságok.
Férfi létemre nincsenek kikötve szabályok itthon, kiszolgálom magam, a szobámat rendbe rakom
Zene szólhat ugyanúgy mint 3-4évvel ezelőtt nem zavarja őket
20/F
"Egyetemre járok és dolgozom mellette."
Kíváncsi vagyok milyen büfészak lehet.
""Egyetemre járok és dolgozom mellette."
Kíváncsi vagyok milyen büfészak lehet."
Szociológia, bár ezen bőven túlmutató terveim vannak. Ez a kötelező "rossz", mint alapszak, ahonnan tovább tudok majd menni mesterszakra. Tényleg nem egy orvosi, de kíváncsi lennék, Te mit tudtál eddig letenni az asztalra?!
Ui: Én őszinte voltam, ne hazudj be egy jogi kart, ha közöd sincsen hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!