Most vettünk új lakást, mire figyeljünk oda?
Milyen lakásbiztosítást kössünk? Milyen kábel tv szolgáltatót válasszunk? Ami viszonylag olcsó, de mellette megfelelő is. Internetet is szeretnénk használni a későbbiekben. Kössünk-e életbiztosítást? És más egyéb tanácsokat is elfogadunk. Segítségüket előre is köszönjük! Értelmetlen válaszolók mellőzzenek! Köszönjük!
( egy fiatal házaspár )
Lakásbiztosítás kötésénél figyeljetek arra, hogy a lépcsőháznak van-e biztosítása. Mi úgy jártunk ugyanis, hogy nem tudtuk, hogy a közösköltségben van a lépcsőházra biztosítás, ami az ingatlant biztosítja, így nekünk csak ingóságokra kellett volna biztosítást kötni. Tehát éveken keresztül duplán fizettük az ingatlan biztosítását, de szerencsére valamennyit vissza adott belőle a biztosító.
Tv előfizetést szerintem a diginél érdemes kötni, ha a településeteken van. Rengeteg magyar csatorna van a csomagjukban, 2800ft-ért. Valami 55-57 csatorna. Rengeteg sorozatos, rengeteg ismeretterjesztő, több sport, több rajzfilm, zene...
Az internetük sem drága. 2700ft.
Vezetékes telefon előfizetésük alapdíja 200 vagy 300ft, ezért hálózaton belül ingyen beszélsz, és a percdíjak is kedvezőek. MÉg a mobil hívása is.
Ja, "lakást" írtál, nem házat, ezért írtam a lépcsőházi biztosítást.
Viszont akkor így nem kábeles digit tudtok kötni, hanem tányérosat, ugye? Arról nem hallottam sajna jókat. Ismerősnek volt, eleinte csak esős, viharos időben ment el az adás, később már tiszta, napos időben is. Pedig beltérit is cseréltettek. Tehát akkor inkább olyan szemszögből érdeklődjetek tapasztalatokról, hogy melyik szolgáltatónak a tányérosa megbízható. az ár csak utána következzen szerintem.
Minek tányéros??
Városi bunkók! Kertesben is elérhető a kábel, meg az IP TV is, nem csak a panelban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!