Üvegmatrica festékeket hogy tudnék tárolni, hogy ne száradjanak be? Használtan vettünk. Volt, ami teljesen be volt száradva, de sok jó volt, és rengeteg olyan is van, amit ki kellett csak szúrni.
Figyelt kérdés
Most,1 évvel ésőbb elővettem őket, de megint nem tudom használni. Majd a télre szeretnék mindenféle mintákat csinálni, most vettem elő gyakorolni.2012. szept. 15. 18:57
1/4 anonim válasza:
Sajnos, ami beszáradt, azzal nem tudsz csinálni semmit. Épp a minap vettem elő én is a készletemet és 3 üveggel is ki kellett dobnom, (bár szerencsére már félig sem voltak). Szerintem mindegy, hogy hol tároljuk őket,én a speizban szoktam. Van szavatossági idejük.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez nagyon rossz hír... :( Én is a speizban tárolom, de mi ezeket már használtan vettük. Több, mint 50 db volt 1000 Ft, és mindegyik legalább félig volt. Ráadásul egész kül9önleges színek is voltak, pl. neon, meg csillámos piros és zöld. Különböző márkák. 1-2 db, mintha 150 ml-es lett volna... Megpróbálom valamikor, és ha nem lehet őket használni, mennek a kukába..
2012. dec. 3. 22:14
3/4 anonim válasza:
Még arra ügyelj, hogy nagyon jól vissza kell zárni az üveget, hogy ne kapjon levegőt. Mert ha nem jól zár, akkor "dermed meg" a festék és az már visszafordíthatatlan folyamat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Talán ma este sikerül kipróbálom őket. Ha elaludt a gyerkőc..
2012. dec. 5. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!