A kérdésem azoknak szól, akik panelban laknak! (? )
A párommal lakást szeretnénk, és néztünk egy panelt, amibe én egyből beleszerettem. A páromnak is tetszik a lakás, de semmiképp sem költözne oda, csak azért mert panel. Mondta hogy ő biztos nem költözik soha panelbe, mert sok rosszat hallott róla.
Mi a hátránya a panelnek? Tényleg annyira rossz? Esetleg hogyan tudnám őt meggyőzni, milyen érvekkel? Mik az előnyei és hátrányai?
Nem. Gyerekkoromban és most téglában lakom/laktam. Ha csönd van, a BESZÉDET is lehet hallani. Nulla szigetelés van a 40 éve és az 5 éve épült téglaházban is.
Panelban ugyanez.
Viszont, elképzelhető, hogy csöndes szomszédokat fogsz ki, van pl. 16 lakásos meg 100 lakásos ház is, kevesebb szomszéd kevesebb zaj.
Jelenleg a negyedik panel lakásban élek. Sosem tapasztaltam olyanokat, amilyeneket a többiek leírtak.
Ahogy a 10. válaszoló írta, mindössze a wc-ben lehet hallani a szomszédokat. Néha érződik a kajaszag, persze amit nem én főzök, de ennyi. És ez is csak ebben a lakásban. A másik lakótelepen, a másik három lakásban még ennyi "szomszédzaj" sem volt. A lakás egyik pontjában sem lehetett hallani egyik szomszédot sem. Mintha nem is lettek volna.
Ekkora mázlista vagyok, hogy így kifogtam idáig, ennyire szerencsésen?
Tehát kérdező, ezek alapján, hatalmas különbségek vannak panel és panel között.
Sziasztok!
Akkor tudna valaki arra tanácsot adni,hogy hol lakjon az ember?De most komolyan!(Családiház kizárva,mert nincs rá pénz)Én téglaházban is laktam olyan helyen,ahol minden áthallatszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!