Radiátoros kérdés?
Figyelt kérdés
Most vettünk egy panellakást. Mivel nem volt pénzünk új radiátorokra, a szerelő csak a már teljesen elrohadó szelepeket cserélte ki. Most ugye felül van az a fehér tekerő. A csövek melegek (vagyis inkább langyosak),a radiátor nem. Ez normális még? Illetve ha meg akarom nyitni merre kell csavarni? Mert ha jobbra csavarom akkor egy idő után megakad, nem lehet tovább, de ha balra, akkor le tudom szedni az a tekerős részt. Tudtok nekem segíteni? Bocsi, de annyira laikusok vagyunk. :)2012. okt. 22. 16:22
1/3 anonim válasza:
Jobbra elzárod, balra kinyitod. Ha a radiátor olyan meleg mint a cső, akkor nyitva van. Lehet azért langyos a cső, mert el van zárva a radiátor, és nincs keringés. Ha kinyitod valószínű melegebb lesz. Ha mégse, akkor az azt jelenti, hogy a távhőszolgáltató jelenleg ennyi kapacitással nyomja a meleget.
2/3 A kérdező kommentje:
Most kinyitottam, kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz meleg. De. Most, hogy hozzányúltam a csőhöz, az is hidegebb. Tehát lehet, hogy még a szolgáltató nem akarja bekapcsolni,-ahogy mondtad. Hála Istennek, mert nagyon meleg van, éjszaka nyitott ablaknál aludtunk. Köszönöm a válaszodat! :)
2012. okt. 22. 17:07
3/3 anonim válasza:
Szetrencsére most nálunk nem fűtenek, így is 25 fok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!