Szigeteletlen házamban tönkre ment a kazánom, cserére szorul! (Saunier Duval 30 klz 11 éves)! Milyen kazánt kell választatom, ha fűtésem padló+radiátoros?
Hát én ajánlanám a vegyestüzeléses kazánt keringető szivattyúval olcsóbb mint a gáz de főleg egy szegeteletlen házban!
Egyébként nem értem a kérdést nyilván olyat mint ez vagy egy másik tipusu kombi gázkazánt!
Mindenesetre én mielét egész fűtés átépitésbe kezdenék megpróbálnám megjavitatni ez nem egy olyan olcsóbbkategóriás kazán.
Ezt a méretezett dolgot sem kimondottan értem az elosztón a körök termosztátjai vannak gondolom ezekre a hőfokora beállitva padlófűtés uni csövei is kibirják a 90c fokot a radiátorok meg főleg.
Az meg hogy milyen kazánt akarsz az tőled függ az anyagiaktól meg a hely méretétől ahová beépitenéd
Bármilyen.
Én ha már költök rá, akkor a legjobbat venném, azaz kondenzációsat, szigetelés után úgy is lejjebb mehet a radiátorok előremenő hőmérséklete is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!