Arányaiban melyik a legolcsóbb fűtőanyag?
Én saját tapasztalatomból tudom hogy a tűzifa a legjobb fűtő anyag. A szénnel meg a brikettel annyi a baj hogy nincs nagy fűtőértéke, nem ég jól és ha kialszik akkor várni kell hogy a parázs is kialudjon mert utána nem lehet újra begyújtani, de a tűzifánál ez nem így van szerencsére.
A fa az olcsóbb is, nem koszol tárolásnál, és azzal a legkönnyebb fűteni. A fabrikett is jó arra hogy begyújtsunk, mert hamar leég tapasztalatom szerint.
Az a fa amit TE magad be tudsz szerezni,pl lomtalanításokról a bútorok ltp-n, vagy pl melóhelyről szerzett sérült/törött raklap, erdészeti gallyhulladék (engedély!) összeszedése.
Ezzel persze még melózni kell a továbbiakban...de így tudsz sokat spórolni.
Nyilván, hogy az ingyenfa a legolcsóbb, vagy ha ajándékba kapok 3 tonna barnaszénbrikettet, vagy kimegyek az erdőre gyűjtögetni.
Nem írtam bele a kérdésbe, de normál vásárlásra gondoltam (tüzép, barkácsáruház, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!