Vissza lehetne valahogy mondani egy 250. 000 Ft-os masszázsfotel "nyereményt"?
Nagyszüleim vidéken laknak, ahol most virágzik az előadásos teleshop. Nagypapám el is ment egy ilyenre, és hiába kötöttük a lelkére, hogy ne vegyen semmit, ő egy masszázsfotellel tért vissza, ami 250.000 forintjába került. Viszont neki ezt úgy tálalták, hogy maga a fotel 850.000 Ft, egész végig erről beszéltek, hogy erre jó, arra jó, majd az előadás végén kihúztak pár nevet, akik nyertek egy ilyen terméket 250 ezerért. Sajnos nagypapám is benne volt, és már ki is fizette. Mit lehet ilyenkor tenni?
Én nem sajnálnám tőle, az ő pénze, inkább magára költse, mint ránk hagyja, de ahogy kivettem a szavaiból, ezt nekünk, unokáinak vette. És sajnos szerintem minőség is valami bóvli vacak lesz... Van már valakinek ebben tapasztalata, hogy lehet ezt megoldani?
Nem biztos, hogy bóvli lesz, de az biztos, hogy bárhol meg lehet venni 50000-ért!
:D
Anyósomék egy ilyen előadás után leelőlegeztek egy porszívót, szintén többszáz ezerért, de amikor jöttek a szállítók, mi résen voltunk és visszaküldtük az egészet ajándékostul! A pénzt természetesen visszautalták.
Van rá valami jogszabály, hogy x napon belül ( 8 vagy 14, ezt nem tudom pontosan) el lehet állni a vásárlástól ilyen esetben, és a kereskedőnek 30 napon belül vissza kell térítenie a vételárat. A fotelt vissza kell küldeni, a postaköltséget nektek kell állni.
Fel kell hívni az adott céget, és jelezni az elállás szándékát.
Sikerült többet kideríteni erről a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot végző cégről, Pizza Itália Kft. áll mögötte (már a névválasztás is sokat sejtet), és weboldala is van, ahol a szék is fenn van 990.000-ért:
Ahogy látom, van 8 napos elállás, szerintem élni fogunk vele.
Azért ezek nem semmik,apum is járt egy időben és hát ő sem jött haza soha üres kézzel,több százezreket hagyott ott bóvli cuccokért.PL.130eFt-ért háztartási robotgép márka nélküli(A Bosch 30eFt-ért ugyanazt tudja),porszívó 80eFt-ért(sz..t se ér),"eredeti gyapjú" garnitúra 300e-ért...stb.
Inkább adta volna nekünk,mi meg albérletben minimálbérből...
Amúgy ilyen fotel,amit linkeltél és nem bóvli minőségben 60eFt a Jyskben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!