Hogyan vehetem rá anyát, hogy elmessek a mamám testvérével Budapestre egy hétre?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 18:13
1/2 anonim válasza:
Szerintem ülj le vele beszélgetni, és mondd el neki, hogy Te ezt mennyire szeretnéd, Neked ez milyen fontos, miért szeretnél Pestre menni, mit szeretnél ott csinálni, miket szeretnél megnézni, stb. Gondolom azért nem enged el, mert félt Téged. Nem tudom, hány éves vagy, illetve a mamád testvére mennyire tud majd Veled foglalkozni. Mindenesetre ígérd meg anyukádnak, hogy nagyon vigyázni fogsz magadra, és mindenben szót fogadsz neki. Ezt tartsd is be, mert akkor legközelebb is el fog engedni.
Sok sikert!
Aztán majd írd meg, mi lett!
2/2 A kérdező kommentje:
Elmehetek.Köszönöm!!!
2009. aug. 14. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!